Kim Kardashian i Kris Humphries razvode se nakon 72 dana: "Nadala sam se da će trajati vječno"

KIM KARDASHIAN razvodi se od Krisa Humphriesa nakon samo 72 dana provedena u braku. Američki i britanski mediji javljaju da je starleta podnijela zahtjev za razvod zbog "nepremostivih razlika". Vijest je prvi objavio producent njenog reality showa, Ryan Seacrest na svom Twitter profilu: "Da, Kim Kardashian je jutros zatražila razvod. Povjerila mi se. Uskoro ću dobiti izjave". Ubrzo nakon toga Kim je vijest potvrdila i medijima poslala priopćenje: "Nakon dužeg razmišljanja, odlučila sam okončati svoj brak. Nadam se da svi shvaćaju kako ovo nije bila laka odluka. Nadala sam se da će ovaj brak trajati vječno, ali ponekad stvari ne ispadnu onako kako smo planirali. Ostat ćemo prijatelji i želimo sve najbolje jedno drugome".

"Volim svoju suprugu i bio sam shrvan kad sam saznao da je zatražila razvod"

Kris je također ispričao svoju stranu priče prema kojoj on očito nije znao da će Kim tražiti razvod. "Potpuno sam predan ovom braku i svemu što on predstavlja. Volim svoju suprugu i bio sam shrvan kad sam saznao da je zatražila razvod. Želim učiniti što god treba kako bi brak funkcionirao", izjavio je TMZ-u. Najpopularnija članica klana Kardashian navodno je angažirala jednu od najtraženijih odvjetnica za razvode, Lauru Wasser koja je zastupala i Britney Spears, Mariju Shriver, Angelinu Jolie i Ryana Reynoldsa. Iako su sestre Kardashian stalno prisutne u medijima, niti jedna od njih nije davala nikakve izjave povodom razvoda. Kim je ovih dana viđena na zabavi uoči Noći vještica, no Kris nije bio uz nju. Nedavno su zajedno proslavili njen rođendan na intimnoj večeri, no njihovom je braku ipak došao kraj.

Par se vjenčao u kolovozu ove godine na raskošnoj ceremoniji u Kaliforniji. Od prvog dana njihovog braka nagađa se da im je odnos u krizi. Mediji su neprestano pisali da se par ne slaže, a Kim se sve rjeđe s Krisom pojavljivala u javnosti. Posljednjih dana javila su se nagađanja da je njihov brak bio dobro isplanirana predstava za javnost, jer su od vjenčanja zaradili oko 18 milijuna dolara. Kim je inzistirala da prije braka potpišu predbračni ugovor te je tako zaštitila svoju imovinu koja je znatno veća od Krisove. Ovo je već drugi propali brak za bujnu starletu koja se sa 19 godina u Las Vegasu vjenčala za glazbenog producenta Damona Thomasa.

Pročitajte više