Dušebrižnici bez pametnijeg posla napali Ellu Dvornik zbog jedne fotke kćeri: "Jadno dijete"

Foto: Facebook

PRIJE nego što je krenula prema Jamajki sa šestomjesečnom kćeri Balie i zaručnikom Charlesom, Ella Dvornik na Instagramu se pohvalila ulovom u jednom trgovačkom centru. Kako je napisala, ulovila je nekoliko stvarčica za Balie, koja je sad spremna za Jamajku.

Usto je objavila fotografiju djevojčice koja leži pored plavog kombinezona i svijetloplave haljinice.

A onda su se javili dežurni kritičari kojima smeta što Balie nikad nije nosila ružičasto. Jer po njima curice moraju nositi ružičasto.

"Nisi joj nikad obukla haljinice il bilo što u roze boje? Uvijek plavo ko da muško?" i "Glupo izgleda u rozom, pa želiš od nje praviti dječaka ? Jadno dijete".

Ne samo da znaju da curice moraju nositi ružičasto, nego su i vidoviti: "Mislim da kad naraste da bi ona voljela imati i gledati slike i u rozom".

*Index koristi third party aplikacije za realizaciju anketa, kako bi smanjili mogućnost manipulacije anketom od strane korisnika, ali i potpuno odagnali mogućnost Indexovih manipulacija rezultatima. Svejedno, online ankete ne mogu se smatrati znanstveno utemeljenima, niti vjerodostojno predstavljaju većinu hrvatske populacije. Index, naime, relativno rijetko posjećuju potpuni idioti, koji pak u ukupnoj hrvatskoj populaciji imaju značajan udio.

Naravno, ružičasto za dečke ne dolazi u obzir, pravila se znaju.

"Pa hajd ti oblači rozu boju dječaku? Imao bi razna imena koja ti se ne bi svidjela, roze je za curice a plavo za dječake i tako je uvijek bilo", kažu.

Odgovorile su im brojne majke koje ne misle da se boje dijele na muške i ženske.

"Besposlen pop i jariće krsti", zaključile su.

Ella je jednostavno poručila: "Glupo mi izgleda u rozom".

Pročitajte više