Duško Ćurlić ljutit zbog Ukrajine: Pun ku*ac mi je više biti dio povijesnih datuma

Foto: Dario Njavro/Renato Branđolica/HRT

VODITELJ Duško Ćurlić kritizirao je na svom Instagramu napad Rusije na Ukrajinu.

Ćurlić je sa svojim pratiteljima podijelio objavu u kojoj je opisao izrazito razočaranje stanjem u Ukrajini.

"Dan kada se osjećaš kao zadnje govno. Nit kriv nit' dužan, jer ovaj sjebani svijet nije lopta šarena nego poligon dno likova. Bljak", napisao je voditelj.

"Pun kurac mi je više biti dio 'povijesnih' datuma. Ovo nije povijest, ovo je jebeni rat, ovo je jebena stvarnost", dodao je revoltirani Duško u opisu objave, a s njime su se u komentarima složili i pratitelji.

"Zaustavite Zemlju, ja silazim", "Tužan dan za svijet", "Tužno je što ti ratovi i ego čovjeka ponovo donosi suze i krv. Ali još tužnije je što ti ratovi i agresija nisu nanijeli ni usporedivo štete ovom jadnom planetu koliko je pohlepa i novac", pisali su komentatori.

O situaciji u Ukrajini već su se oglasile pjevačica Albina Grčić te glumica Tara Rosandić, ali i brojne svjetske zvijezde.

"Za vrijeme studija gostovali smo u Kijevu na festivalu studentskih predstava. Prekrasni mladi ljudi, mladi umjetnici, posvećeni svom radu u teškim uvjetima, sada u strahu za sve što su uspjeli izgraditi. Zaustavite rusku agresiju", napisala je Tara.

 

 

Pročitajte više