"Dustin Hoffman skinuo se ispred mene i tražio da mu masiram stopala, imala sam 16 godina"

Foto: Wenn/Facebook

CORI THOMAS optužila je Dustina Hoffmana da ju je seksualno zlostavljao kad je imala samo 16 godina, piše Daily Mail.

Slavnog glumca upoznala je dok je s njegovom kćeri Karinom pohađala srednju školu u New Yorku, a jednog su je poslijepodneva izveli na druženje i večeru na Manhattanu.

Roditelji su trebali doći po nju u restoran, ali glumac joj je predložio da ode s njima u hotel te da majci kaže da je tamo pokupi.

Kad su stigli u hotel, poslao je kćerku doma, a on se odlučio istuširati. Nekoliko minuta kasnije, tvrdi Cori, izašao je pred nju samo u ručniku, koji je zatim ispustio.

"Stajao je gol ispred mene. Mislila sam da ću se onesvijestiti. Nikad prije nisam vidjela golog muškarca. Bila sam zgrožena. Nisam znala što da radim", ispričala je ona.

Nakon nekog vremena, ipak je obukao ogrtač, ali ju je zamolio da mu izmasira stopala.

"Nisam znala kako da se ponašam. Nisam znala da mogu odbiti pa sam to učinila. A on mi je cijelo vrijeme ponavljao: 'Gol sam, želiš li vidjeti?' Pretvarala sam se da ne čujem", kaže Cori.

Mučnu situaciju prekinuo je dolazak njene majke. Cori tvrdi da se osjećala toliko poniženo da majci nije ništa rekla.

O incidentu je progovorila tek sedam godina kasnije kad se povjerila članu obitelji, a iako je ostala bliska prijateljica s Karinom, ni njoj do sad nije otkrila što se dogodilo.

Ovo nije prva optužba na račun poznatog glumca. U javnost je nedavno izašla Anna Graham Hunter koja tvrdi da ju je glumac hvatao za stražnjicu tijekom snimanja filma Smrt trgovačkog putnika.

Hoffman se tom prilikom oglasio pismom isprike. "Imam veliko poštovanje prema ženama i osjećam se užasno ako je išta što sam možda napravio nju stavilo u neugodnu situaciju. Žao mi je. To nije odraz mene", napisao je.

Hoffmana već niz godina prati glas problematične zvijezde, a na snimanju filma "Kramer protiv Kramera" ošamario je Meryl Streep, kako bi utjecao na, kako je tvrdio, njezinu bolju izvedbu.  

Pročitajte više