Dvije striptizete iz Hrvatske uvrštene u najbolje golišave plesačice svijeta

SPLIĆANKA Dora G. i Zagrepčanka Ivana S. našle su se na top listi stotinu najboljih amaterskih striptease plesačica na svijetu, barem što se tiče najposjećenijeg striperskog portala na svijetu, Youstrip.com, prenosi Slobodna Dalmacija.

Portal Youstrip tradicionalno organizira natječaj na kojeg se mogu prijaviti senzualne plesačice sa svih strana svijeta, a posjetitelji portala biraju sto najzanimljivijih kućnih snimaka seksi izvijanja oko štange (i kućanskih aparata). Dora G., barem prema podacima koji stoje pokraj njezine snimke, ima dvadeset i pet godina, po zanimanju je menadžerica, a za crnokosu Splićanku glasalo je nešto više od osam tisuća posjetitelja.

Plavokosa Ivana S., po zanimanju turistički vodič, među posjetiteljima portala nešto je slabije "kotirala" - dobila je dvije tisuće glasova, ali i to je bilo sasvim dovoljno da se provuče na listu sto najboljih, i zauzme 87. mjesto.

Umjetnost zavodljivog razodijevanja uz taktove senzualne glazbe kroz ljudsku kulturu proteže se već stoljećima, a korijene vuče još iz doba drevnog Babilona. "Umjetnost" stripteasea su prigrlile i mnoge poznate ličnosti, te ga iskoristile kao "odskočnu dasku" za svoju karijeru, poput Bettie Page, Blaze Starr, Gipsy Rose Lee i Tempest Storm, a iz zaboravljenih osamdesetih godina, kada je bio iznimno popularan, na velika vrata oživjela ga je kontroverzna starleta i bivša supruga čudnovatog rokera Marylina Mansona, Dita Von Teese.

V.V.
Foto: Youstrip.com

Pročitajte više