Dvina izbačena iz Survivora

SVESTRANA manekenka Dvina Meler šesta je osoba koja je napustila Odisejev otok. Zbog prejakog “manekenskog lobija” pripadnici njenog plemena "prebacili" su je u suparnički Ammos, koji ju je sa oduševljenjem dočekao, ali i prvom prilikom – izbacio.

Takva je odluka očekivana jer je tri dana prije pleme Dvininom pogreškom izgubilo imunitet. Na Mjetu je ostalo još dvanaestero natjecatelja.

U razgovoru za 24sata nakon ispadanja Dvina je izjavila: “Nisam se slagala s klanom Vedran-Vazemko-Kristina koji određuje sve u tom plemenu i ne prihvaća tuđe ideje. Nije bilo nikakvih konflikata, ali to jednostavno nije bila moja klima. Žao mi je što od početka nisam bila u Ammosima jer su tamo normalni ljudi s koljima se može razgovarati.”

O svojim favoritima Dvina je rekla: “Htjela bi da pobijedi Mladen Kezele ili Mladen Glavić”. O Survivoru je dodala: “Za život u plemenu potrebno je otvaranje i povjerenja prema drugima, jer bez njih ne možeš opstati, dok s druge strane znaš da se netko mora izbaciti pa postaješ i pomalo nepovjerljiv. Tu nastaje veliki sudar, a treba u obzir uzeti da sve stalno snimaju kamere. Mislim da se ne može dugo biti neiskren, jer kad-tad će te se skužiti.”

Dvina se veseli povratku dečku, obitelji i prijateljima, koji su joj, kako kaže, najviše nedostajali.

(Foto: 24 sata)

Pročitajte više