Ecija Ojdanić otkrila kakva je Nives Celzijus: "Dala mi je lekciju iz ponašanja"

Foto: Nova TV

ECIJA OJDANIĆ na Instagramu se emotivnim statusom oprostila od Nives Celzijus, koja je sinoć napustila Ples sa zvijezdama. 

Ecija se zahvaljujući glasovima gledatelja izvukla iz plesnog duela, u kojem su na kraju nastupile Nives i Sonja Kovač. Kako je žiri jednoglasno odlučio da je Sonja bolje otplesala, Nives je u suzama napustila show.

"Zaspala u 3, i već sam budna. Od adrenalina. Premda je cijela ekipa radila 14 sati jučer. Jučer 14 sati, a pripremali smo se tjedan dana. A svi živimo 2 mjeseca neki paralelni život u kojem samo plešemo i pokušavamo dati svoj maksimum. Netko u tome uspije više, netko manje. Ovisno i po kojim kriterijima. U zbroju svega toga, sinoć je ispala ova predivnica Nives Celzijus. Dala mi je lekciju iz ponašanja. I to veliku. Kako imati svoj stav, a ne nametati ga. Kako uvijek biti šarmantna i ugodna, kako uvijek savršeno pozirati. I biti profesionalka u svemu. I ugodna. I nenametljiva. A plijeni i dok spava. Želim ti da uživaš u povratku u realan život, mada ćeš nedostajati. I ti, i Mateo. Jako. Vidimo se 5. 5.", napisala je Ecija.

Pročitajte više