Ed Sheeran dobio kćer i otkrio njeno neobično ime

Foto: Instagram/EPA

PJEVAČ Ed Sheeran i supruga Cherry dobili su kćer. Sretnu vijest Ed je podijelio na svom Instagram profilu, na kojem ga prati preko 30 milijuna ljudi. Pjevač je odmah otkrio i koje su neobično ime nadjenuli kćerkici. 

"Prošlog tjedna, uz pomoć nevjerojatnog liječničkog tima, Cherry je rodila našu lijepu i zdravu kćer - Lyru Antarcticu Seaborn Sheeran. Potpuno smo zaljubljeni u nju. I mama i beba su dobro, mi smo na sedmom nebu. Nadamo se da trenutno možete poštivati ​​našu privatnost", napisao je između ostalog Ed ispod fotografije na kojoj se nalaze dječje čarapice.

 

Stručnjaci tvrde da je izbor imena za djevojčicu vrlo trendovski jer su popularna imena mjesta.

"Antarktika je zapanjujuće ime - čudesno ženstveno, a opet hladno, svježe i otmjeno. Trend u kojem roditelji djeci daju imena mjesta sve više raste, tisuće roditelja svake godine imenuju bebe prema mjestu koje im nešto znači", kazala je stručnjakinja za imena beba SJ Strum za Fabulous Digital.

"Moćno je imenovati novorođenče po jednom od najudaljenijih, a opet vitalnih mjesta na planetu. Uz to, Antarktika je jedinstveno mjesto na zemlji i do sada je jedinstveno ime djeteta - a to zapravo većina zvijezda nastoji postići kada traži ime za svoje dijete", dodala je. 

"Ime Lyra vuče korijene iz grčke mitologije, a znači lira, mala harfa - što nije loš izbor za glazbenika", zaključila je SJ Strum.

Par je trudnoću držao u tajnosti što je više bilo moguće. Iako su se počele vrtjeti glasine u medijima o tome da je Edova supruga trudna, sada su prvi put službeno podijelili svoje sretne vijesti. 

Pročitajte više