Edo Maajka se vratio: Ovaj zakon o nepušenju je katastrofa

VJERUJE u ljubav, živi na relaciji Zagreb – Tel Aviv, romantičan je i jedan od najpopularnijih repera ovih prostora. Nekoliko mjeseci nakon tragične smrti svoje majke Azemine, Edo Maajka se vraća svojim stihovima i javnim pogledima. "Kad čovjek prestane vjerovati u ljubav, on je mrtav, zombi. Ja i Lilach jednostavno smo se našli i osjećamo da je to – to", izjavio je Edo za Večernji list.

"Hajmo svi u Bosnu!"

Naime, pjevač je u vezi s u vezi s Izraelkom Lilah od kada se, nakon šest godina braka, razveo od supruge Lane. Pored toga što je bio u braku s Hrvaticom, u Hrvatskoj završio školu i izgradio karijeru te podnio brojne zahtjeve, reper još nije dobio hrvatsko državljanstvo. "U BiH češće bježe ljudi koji pronevjere goleme svote love, pravnici, doktori, biznismeni. Vidio sam parolu u kvartu 'Hajmo svi u Bosnu!' i ona savršeno govori sve. Možda bih ja treb`o otić` dolje u Hercegovinu i pitat` da meni srede jedno hrvatsko, garant bi bilo brzo i bez ikakvih preporuka", sarkastično je komentirao Edo.

Kako je i sam ugostitelj, točnije u Zagrebu ima svoj kafić, Maajka se osvrnuo i na situaciju prouzrokovanu novim Zakonom o zabrani pušenja. "Naravno da nemamo prometa jer nemamo terase. Srećom je Zdravko pronaš`o mjesto s terasom, pa se nadamo preseljenju i opstanku. S ugostiteljske strane gledajući, ovaj zakon je katastrofa, toliko će konobara ostati bez posla, i to u vremenu kad pljušte otkazi na sve strane", dodao je pjevač.

I.M.L.
Foto: Neja Markicevic / CROPIX

Pročitajte više