Ekaterina Ivanova: Novac liječi sve

IAKO ju je, putem medija, ostavio dečko Dan Turner, a u Big Brother kući su ju ismijavaju, te je na kraju bila prva koja je izletila iz Kuće, mlada se Ruskinja i bivša djevojka Ronnieja Wooda, dosta dobro drži. Razlog je tome, najvjerojatnije, poveća svota novca koja će joj uskoro biti isplaćena, ali i razne poslovne ponude koje joj se nude sa svih strana.

"Katie je djevojčica, nije ona za taj svijet"

Dan je rekao kako je Katia napravila budalu od njega kada se spetljala sa švedskim DJ-em Jonasom. "Gledao sam prvu epizodu realityja i znao sam da će se zbližiti s nekim. Njoj treba netko tko će ju paziti", rekao je dvadesetčetverogodišnji, sada bivši, dečko mlade Ruskinje. "Molio sam ju da ne ide u Kuću. Ona nije celebrity, ljudi su ju gurnuli u taj svijet, a ona je zapravo mala djevojčica i mislim da se nije snašla", dodao je Dan u intervjuu za britanske medije.

Prekid joj neće teško pasti s obzirom da je već najavila kako bi, nakon što izađe iz Kuće, voljela nastaviti vezu sa švedskim DJ-em. "Ronnie i Jonas su potpuno drugačiji. Jonas je mlađi i definitivno se češće pere. I drugačije se ljube, a Jonas je puno bolji", rekla je Katie. 

Od showa će najviše profitirati mlada Ruskinja

A mlada će Ruskinja navodno dobro zaraditi na račun sudjelovanja u "Big Brotheru". Priča se kako ju očekuju milijunski ugovori za snimanja za razne časopise i editorijale.

Izvor blizak Katie kaže kako je ona ta o kojoj se u Kući najviše razgovaralo,  te da je ista situacija i vani. "Njoj će se definitivno najviše isplatiti boravak u kući", izjavio je misleći na svotu novca koju će mlada dama zaraditi.

Pročitajte više