Ekipa na Internetu se sprda s imenima djece iz ovog razreda

Foto: Twitter

NA TWITTERU je osvanula fotografija iz učionice koja se naizgled čini sasvim običnom, no ljudi su na njoj primijetili jednu stvar zbog koje se ne prestaju rugati na njen račun - izrazito neobična imena djece. Posljednjih godina davanje neobičnih imena djetetu postao je globalni trend, no ovaj razred kao da je okupio one s najčudnijim nazivima.

Fotka prikazuje bijelu ploču u učionici koja sadrži sva imena učenika, a neka poput Elexia, Trapper, Zerachiel, Kaylea i Reagyn privukla su pažnju korisnika društvene mreže koji su se sprdali na njihov račun i predviđali kako će im izgledati život u školi.

"Zerachiel je ono dijete koje izvrne očne kapke naopako", napisala je jedna osoba. Druga je predvidjela: "Već znam da su Trapper i Hunter najbolji prijatelji i imaju mnogo sličnih hobija poput povlačenja djevojčica za kosu i jedenja ljepila."

"Trapper i Fisher moraju zajedno ući u biznis", napisala je treća.

"Bryara će nazivati Bryan osam od deset puta", našalila još jedna osoba. Ostali su pisali da je David previše normalno ime da bi bio na popisu pa sigurno mora imati neki čudan izgovor.

Jedan tviterša je objasnio, za slučaj da niste znali podrijetlo imena Zerachiel, ispada da je to ime Arkanđela iz Enohove knjige koji vodi duše prema njihovom prosuđivanju. Ono također u prijevodu znači "Božja zapovijed".

Pročitajte više