Ekskluzivno: Poslušaj novi singl Lane Jurčević!

ZAGREBAČKA pjevačica u 2008. je godinu ušla punom parom - kuloari govore kako će biti jedna od voditeljica skorašnje Dore, a u pripremi je i novi album, koji će svjetlo dana ugledati prije ljeta. Prije voditeljske avanture na Dori i pjevačke na Radijskom festivalu, Lana predstavlja novi singl, pjesmu "Pronađi me" koju premijerno možete poslušati samo na Indexu te ju ocijeniti u našoj anketi.

"Imam osjećaj da mi je pjesma 'legla na prvu', a uskoro snimamo i spot. Riječ je o plesnoj i pamtljivoj pjesmi koja najavljuje moj novi album", kaže Lana Jurčević o pjesmi "Pronađi me", za koju je glazbu i tekst napisala Milana Vlaović, a aranžman Predrag Martinjak Peggy. Ista ekipa s Lanom surađuje i na njenom trećem studijskom albumu kojeg namjerava objaviti ovog proljeća, a jednu će pjesmu predstaviti i na skorašnjem HRF-u na Hvaru.

Na Dori ovog puta u ulozi voditeljice

Osim pjevačkih, Lana je, kako doznajemo, dobila i prvi voditeljski angažman. Nakon što se nekoliko godina natjecala na Dori i redovito osvajala simpatije gledatelja, ovog će se puta na tom glazbenom natjecanju pojaviti u ulozi voditeljice. Iako informacija još nije službeno potvrđena, s HTV-a doznajemo kako će se uz Lanu na opatijskoj pozornici pojaviti još dvoje voditelja, čija će imena biti objavljena za nekoliko dana. Posljednji put Lana je na Dori nastupila 2006. godine i s pjesmom "Najbolja glumica" osvojila deveto mjesto, a obožavatelji Eurosonga prošle su je godine odabrali kao predstavnicu Hrvatske na natjecanju OGAE Song Contest, i to s pjesmom "Jedan razlog".

D.K.
Foto: Index

Pročitajte više