Ekskluzivno: Poslušajte "Diva One and Only", prvu pjesmu gay junaka Hrvoja!

TRENUTNO najpoznatiji hrvatski homoseksualac odlučio je svoje djelovanje proširiti na glazbu, pa je nedavno snimio pjesmu "Diva One and Only" u kojoj pjeva, pa i govori, o svemu što mu se događalo proteklih nekoliko mjeseci. Pjesmu je napisao Andrej Babić, autor ovogodišnje portugalske predstavnice na Eurosongu i brojnih domaćih hitova, a premijerno je možete poslušati samo i jedino na Indexu, koji se i spominje u ovom potencijalnom ljetnom hitu!

"Diva One and Only" prvi je glazbeni uradak Hrvoja Šoštarića, BB stanara koji je krajem prošle godine pozornost plijenio priznavanjem da je gay te mnogim izjavama koje su redovito odlazili u kategoriju "biseri godine". Svoju prvu pjesmu poslao je na Doru i Hrvatski radijski festival, ali urednici za nju nisu pokazali pretjerani interes. "Jako sam razočaran. Počeo sam se pitati - koji je to kriterij ulaska na te festivale? Mislim da je pjesma stvorena za takav tip festivala i čudi me što nije prošla. Nadam se da to nije zato što sam gay, to bi bilo jako loše za Hrvatsku", smatra Hrvoje.

Nakon što se pjesma zavrti u eteru domaćih radio postaja, Hrvoje će za nju snimiti spot, a predstavit će je i na izboru za Miss Auto-moto Hrvatska koji će se u travnju održati u Rapcu. "Pjesma je neka vrsta parodije na sve što mi se događalo posljednjih mjeseci. Suradnja s Andrejom Babićem počela je laganicom koju mi je napisao za Doru, alisam smatrao da je brža pjesma prikladnija meni i festivalu. Tako je nastala moja prva pjesma na koju sam jako ponosan", otkriva BB Diva.

Odustati od pjevanja? No way!

Unatoč činjenici da nije prošao na medijski najviše popraćene festivale u Hrvata, Hrvoje nema namjeru odustati od pjevačke karijere: "Neću se predati, idem dalje! Postoje ljudi koji će mi pomoći da se ova pjesma plasira u eter, a sam sebi kao i  drugima obećao sam da ću se ponovno prijaviti na neki od festivala!".

Dorijan Klarić
Foto: Index

Pročitajte više