Elizabeth Jagger želi postati glumica

KĆER legendarnog rockera Micka, koji nikako ne želi u mirovinu, nakon uspješne karijere foto modela i manekenke željela bi se dokazati i pred filmskim kamerama.

Očito ima gene svoje majke Jerry Hall koja se nakon manekenstva posvetila glumi i bez srama nastupila bez odjeće na londonskim kazališnim daskama u predstavi "Diplomac".

Novinarima je izjavila da ne želi "pod hitno" postati filmska zvijezda već će prihvatiti i epizodne uloge od tri minute poput one koju je snimila u filmu "Igby Goes Down".

21-godišnja Elizabeth prošle je godine zaprepastila oca, koji još uvijek zavađa njene mlade kolegice, izjavom da se za 200.000 funti namjerava razgolititi u engleskom izdanju "Playboya" ali je ipak odustala od toga.

Tabloidi često pišu o njenim ljubavnim afericama među kojima je veza sa sinom Johna Lennona i Calumom Bestom, sinom pokojnog slavnog nogometaša i pijanca.

Njih dvoje u seksu je uhvatila sigurnosna kamera u jednom noćnom klubu i Elizabeth je morala otkupiti traku kako se ne bi pojavila na internetu.

I.G.

Pročitajte više