Elizabeth Taylor: Ne želim biti dio javne parade, previše ga volim

BLISKA prijateljica Michaela Jacksona, glumica Elizabeth Taylor, na komemoraciju za kralja popa koja se u ovim trenucima održava u losanđeleskom Staples centru neće doći. Iako je Elizabeth to javnosti priopćila ubrzo nakon Michaelove smrti, nedavno je na svojem Twitter profilu, sve popularnijem društvenom profilu, objasnila zašto.

"Jednostavno ne mogu biti dio javne parade i ne mogu jamčiti da bih bila pribrana reći i jednu riječ. Ne vjerujem da bi Michael želio da svoju tugu dijelim s milijunima ljudi. Ono što osjećam je naše, a ne javni događaj. Previše ga volim. Vjerujem kako nitko ne može niti zamisliti koliko smo se nas dvoje voljeli. To je bila najčišća vrsta davanja ljubavi koju netko može osjetiti, a sada sam ostala bez toga. Oh, Bože kako će mi taj čovjek nedostajati", pojasnila je Taylor, koja ovih dana i sama proživljava dramu oko svojeg zdravstvenog stanja.

Kao da se radi o najvažnijem društvenom događaju kojega se zbog reputacije ne smije propustiti, svjetski celebrityji su Jacksonovoj obitelji potvrdili svoj dolazak, a među njima su: Stevie Wonder, Mariah Carey, Usher, Lionel Richie, Kobe Bryant, Jennifer Hudson, John Mayer i Martin Luther King III, koji bi upravo u ovim trenucima trebali početi pristizati na komemoraciju.

Nešto ranije danas Jacksonova obitelj od Michaelovog tijela se oprostila na privatnoj komemoraciji, gdje su kralju popa, uz sestru LaToyu i roditelje, počast odali najbliži prijatelji.

Pročitajte više