Ella Dvornik popljuvala gastronomsku ponudu u Hrvatskoj: "Stalno jedemo isto"

Foto: Instagram

ELLA DVORNIK iskritizirala je gastronomsku ponudu u Hrvatskoj i pokrenula raspravu na Instagramu.

"Realno, gastronomska ponuda u Hrvatskoj nije baš neka. Stalno jedemo isto", napisala je Ella, a njeni pratitelji su se odmah nadovezali. Ona je objavila njihove komentare.

"Ćevape", "Piletina s piletinom, kao prilog piletina s još malo piletine. Tako to kod mene izgleda", "Pizza, ćevapi, pommes, pileća prsa, zagrebački, bečki...", "Krumpire, meso i meso", "Skoro svaki dan jedem njoke s četiri vrste sira", nabrajali su Ellini pratitelji.

"Definitivno, već ne znaš što bi jeo", "Pa realno, to i jest Hrvatska. Sve je isto i nikad se ništa neće promijeniti", "E kako si to dobro rekla, dosta mi je ćevapa i čiste mesine", "Ručak nije ručak bez mesa i bojimo se probati nešto novo", "Nikako netko da izmisli nešto novo i drugačije", složili su se neki s Ellom.

Što vi kažete?

*Index koristi third party aplikacije za realizaciju anketa, kako bi smanjili mogućnost manipulacije anketom od strane korisnika, ali i potpuno odagnali mogućnost Indexovih manipulacija rezultatima. Svejedno, online ankete ne mogu se smatrati znanstveno utemeljenima, niti vjerodostojno predstavljaju većinu hrvatske populacije. Index, naime, relativno rijetko posjećuju potpuni idioti, koji pak u ukupnoj hrvatskoj populaciji imaju značajan udio.

Pročitajte više