Ella Dvornik u čast ocu i djedu plesala polugola

ELLA DVORNIK, djevojka koja je od oca i djeda u nasljeđe, između ostaloga, dobila zvjezdani status, na sinoćnjem se glazbenom spektaklu "Kontra regula", posvećenom Dini i Borisu Dvorniku jako dobro zabavljala. Pored voditeljskog dijela, Ella je stigla odraditi i onaj zabavniji. U društvu svojeg dečka Denisa Memedovskog, Ella je, kao i ostalih nekoliko tisuća posjetitelja, plesala polugola. Bio je to pravi tulum na plaži na kojemu je vrijedila ona "manje je više".

Ovakvo Ellino ponašanje ne iznenađuje, budući da je na neki način provokacijama i izgradila svoj imidž. Njezina majka Danijela Dvornika na pitanje je li Ellino ponašanje na koncertu koji je organiziran u čast njezinom ocu i djedu bilo primjereno, kratko je odgovorila: "Neću uopće ništa komentirat".

I sam kralj funka Dino je za vrijeme života znao šokirati javnost svojim izjavama i postupcima pa je njegova jedinica, izgleda, odlučila nastaviti njegovim putem. Sama Danijela naglašava kako je Dino uvijek želio da se ljudi vesele i zabavljaju, a krv nije voda pa je i Elli očito sve zabava.

Pročitajte više