Elle Awards: U Londonu nagrađene ikone stila

LONDON je proteklog vikenda bio Meka za svjetsku glumačku, glazbenu i modnu elitu. Nakon filmskih nagrada BAFTA, održana je dodjela modnih nagrada slavnog časopisa Elle.

Supermodel Naomi Campbell bila je zvijezda večeri. Nakon što je na nedavno održanom Londonskom tjednu mode odala počast preminulom dizajneru Alexandru McQueenu, Naomi se na dodjeli Elleovih modnih priznanja pojavila dobro raspoložena te još jednom opravdala status jedne od najslavnijih svjetskih modela. Sarah Brown, supruga britanskog premijera Gordona Browna dodijelila joj je priznanje za 25 godina doprinosa modnoj industriji te za rad u organizaciji koja promiče sigurnu trudnoću "The White Ribbon Alliance".

Trudna Dannii Minouge stigla u pratnji sestre Kylie

Osim Naomi, pažnju fotografa i novinara plijenile su i sestre Minogue. Dannii i Kylie pojavile su se zajedno i opovrgnule sva nagađanja o međusobnoj ljubomori. Trudna Dannii blistala je u dugoj žutoj toaleti pokazavši kako je trudnički trbuščić seksi te da trudnice zbilja posebno blistaju. "Upravo sam prošla prvu fazu i više mi niti jedne traperice ne pristaju. Sada kupujem one hlače koje naprijed imaju rastezljivu gumu kako bih stala u njih", rekla je lijepa Australka o svojoj trudnoći.

Blizanke Olsen proglašene modnim ikonama za 2010. godinu

Još su jedne sestre zablistale na dodjeli. Blizanke Mary Kate i Ashley Olsen proglašene su Elleovim stilskim ikonama za 2010. godinu. Nagradu za model godine odnijela je Claudia Schiffer, dok su Carey Mulligan i Colin Firth nagrađeni priznanjem za glumicu i glumca godine.

Mlada glumica Kristen Stewart, zvijezda sage "Sumrak" dobitnica je nagrade za Elle ikonu stila godine, dok je britanska TV voditeljica Alexa Chung nagrađena odabirom glavne urednice časopisa. "Alexa je nevjerojatno popularna jer je uvijek glamurozna i smatram da je uistinu stilski uzor", rekla je urednica Ella Lorraine Candy za britanski The Sun.

Pročitajte više