Elle Macpherson se preobrazila u zubatu babarogu

SIMETRIČNE i savršeno oblikovane linije tijela te duge vitke noge bile su sasvim dovoljan razlog zbog kojeg je supermodel Elle MacPherson dobila nadimak The Body.

Prelijepa je manekenka sinoć gostovala u kultnom showu "Friday Night Project", gdje je odlučila "iskopati jamu" i lupiti kontru uobičajenom napornom glamuroznom slikanju i preobraziti se u - babarogu!

Stavila je velike zube i veliki umjetan dlakavi trbuh koji neodoljivo podsjeća na one odvratne trbuhe kakve "furaju" pivopije i žderači čvaraka. Osim što se poružnila, gledateljima je priuštila još jednu smiješnu scenu - cijelo je vrijeme paradirala u ružičastoj kućnoj haljini u koju su na kraju uskočili i domaćini showa Alan Carr i Justin Lee Collins.  Ako ništa drugo, Elle je pokazala kako ima smisla za šalu i autoironiju, a to se cijeni.

Navijački pljesak za The Body

Dakako, vrhunac emisije bio je kada su Elle i domaćini skinuli svoje pink ogrtače ispod kojih su nosili donje rublje boje kože što je gledatelje natjeralo na plakanje od smijeha tako da su  Elle i njezine simpatične domaćine pozdravili gotovo navijačkim pljeskom.

Osim što je u svojoj 44. godini i dalje lijepa kao u mlađim danima, Elle je zaljubljena preko ušiju. Tko zna, možda je to njezina mala tajna uspjeha i ljepote. Elle i Bryan Adams dobri su prijatelji dugi niz godina, a prošle su godine odlučili otići korak dalje i predstaviti se kao ljubavni par. Ipak, i dalje nisu jedan od onih parova koji uživaju u izmjenjivanju nježnosti pred kamerama pa se na raznim zabavama drže podalje jedan drugoga, uz kratko poziranje "čisto reda radi".

L.V.
Foto: Daily Mail

Pročitajte više