Ellen DeGeneres se ispričala djelatnicima, gledatelji bijesni: Ovo nije isprika

Screenshot: YouTube

VODITELJICA Ellen DeGeneres krenula je s novom sezonom TV showa nakon niza optužbi o toksičnom radnom okruženju na setu s kojima se suočila posljednjih mjeseci.

Ellen se na samom početku ispričala gledateljima i svojim suradnicima zbog neugodnosti koje su se dogodile.

"Ako ovu emisiju gledate jer me volite, hvala vam, a ako je gledate jer me ne volite, također ste dobrodošli. Shvatila sam te optužbe vrlo ozbiljno i želim se ispričati svima koji su bili pogođeni", kazala je Ellen.

Dodala je kako je provedena istraga koja je dovela do nužnih promjena. "Ako sam ikada ikoga iznevjerila ili povrijedila nečije osjećaje, ispričavam se. Sve što se sada događa je isključivo moja odgovornost. The Ellen DeGeneres Show kreće u novo poglavlje", kazala je. 

"Suprotno onome što vidite u novinama i na društvenim mrežama, istina je da sam ja osoba koju vidite na svom televizoru, ali sam i mnogo više. Nekad sam tužna, nekad ljuta, anksiozna, frustrirana ili nestrpljiva. Radim na tome, to je proces", dodala je i napomenula da joj je želja da svatko od 270 zaposlenih na emisiji bude sretan i ponosan što radi na tom projektu, prenosi BBC.

Podsjećamo, početkom godine jedan od bivših zaposlenika novinarima je ispričao kako se na radnom mjestu suočavao s maltretiranjem po rasnoj osnovi. Nekoliko bivših zaposlenika kazalo je da su dobili otkaz nakon što bi uzeli slobodne dane na koje su imali pravo, primjerice prilikom smrtnog slučaja u obitelji.

Gledatelji pak, sudeći prema komentarima, nisu oduševljeni njenom isprikom.

"Moje razočaranje je nevjerojatno i moj dan je uništen", "Ova emisija nikad više neće biti ista", "Kako se može vratiti. Sve izgleda nekako usiljeno", "Ovo nije isprika, jednostavno krivi sve ostale", "Nema posljedica zbog onoga što je učinila. Emisiju treba otkazati", samo su neki od komentara. 

Pročitajte više