Elton John: Isus je bio superinteligentan homoseksualac

SIR ELTON JOHN izjavio je u intervjuu za jedan američki časopis kako smatra da je Isus bio "superinteligentan homoseksualac". Pjevač je to izjavio usput, komentirajući život lezbijki na Bliskom istoku.

"Mislim da je Isus bio suosjećajan, superinteligentan homoseksualac koji je razumio probleme ljudi. Na križu je oprostio ljudima koji su ga razapeli. Isus je želio da mi volimo jedni druge i opraštamo si", rekao je Elton za časopis Parade. "Ne znam zašto su ljudi tako okrutni. Pokušajte biti lezbijka na Bliskom istoku - mrtvi ste", dodao je on.

Britanski pjevač u intervjuu je pričao i o svojoj narkomanskoj prošlosti te lošim vezama s muškarcima. "Gotovo svaka veza koju sam imao, bila je povezana s drogom. To nikad ne funkcionira. Ali želio sam biti s nekim, dobrim ili lošim, inače se nisam osjećao potpuno", izjavio je Elton. Prije braka s filmašem Davidom Furnishem, pjevač kaže da je uvijek birao mlade dečke bez posla. "Uvijek sam birao nekog mlađeg. Želio sam ih ugušiti ljubavlju. Poveo bi ih na put oko svijeta, pokušao ih obrazovati. Jedan za drugim dobivali su Cartierove satove, Versace odijela i ponekad sportske automobile. Nisu imali posla, ovisili su o meni. Neprestano sam to radio. Nakon šest mjeseci im je sve dosadilo i mrzili su me, jer sam im uzeo živote i samopoštovanje", ispovjedio se sir Elton John.

Pročitajte više