Ema (23) je kći najbogatijeg Srbina. Pogledajte kako izgleda njen život

Foto: Instagram

EMA ZEPTER, kći najbogatijeg Srbina Philipa Zeptera, redovito se na društvenim mrežama hvali luksuzom u kojem živi. 23-godišnjakinja na putovanja ide isključivo privatnim avionom, a destinacije koje posjećuje su uglavnom na Azurnoj obali. 

Srpski mediji pišu da studira psihologiju u Londonu te da se, osim toga, o njoj malo zna. Roditelji Philip i Madlena usvojili su je 2000. godine.

"U naš život ušla je jednog prosinačkog dana 2000. godine i odmah se ugnijezdila u naša srca, gdje je otvorila prostor kog tu ranije nije bilo. Lijepo je kad se čovjek može ostvariti kao stvaratelj, pa da zatim postane roditelj, a još je ljepše kada možete ispraviti nepravdu i umjesto boli stvoriti – ljubav. Meni se dogodilo i prvo i drugo", rekla je njena majka Madlena u jednom intervjuu.

Njenog oca je Forbes 2016. godine proglasio najbogatijim čovjekom u Srbiji, a srpski mediji pišu da mu kompanija Zepter nosi "milijardu eura profita godišnje".

"Imam dva aviona. Trošim dosta novca na avione. Završim dosta stvari dok letim iz jednog mjesta u drugo. Moji avioni su veselih boja i svatko tko leti sa mnom se iznenadi kad ih vidi. Dominiraju nijanse crvene i bež boje. Događa se i da spavam u njima", rekao je on jednom prilikom.

Uspon započeli u Austriji

Inače, Philip i Madlene upoznali su se na fakultetu, a nakon studija zajedno su otišli u Austriju i započeli svoj uspon. Ondje je Madlena radila kao predavačica srpskog jezika, a Philip kao prodavač posuđa. Danas imaju jahte, avione, vile... Posebno se ističe njihova vila u Monaku, čija je vlasnica nekoć bila carica Sissi. 

Zanimljivo je što Philipu to nije pravo ime. Do prije 22 godine Philip se zvao Milan Janković, a ime je odlučio promijeniti jer je njegovo originalno zvučalo previše neobično strancima.

 

Pročitajte više