Emina Arapović mijenja izdavača u nadi za novim početkom

PJEVAČICA Emina Arapović prekinula je svoju dugogodišnju suradnju s izdavačkom kućom Croatia Records. Mladoj pjevačici "pukao je film" i odlučila je bez previše pompe kratko i jasno reći zbogom izdavačkoj kući koja nema sluha za njezine potrebe i ideje. "Nismo više surađivali kako treba, kosili su nam se interesi. Oni su naučili su voditi glavnu riječ a ja sam imala svoju viziju novog albuma, uložila sam novce i trud. Ljudi iz Croatie nisu pratili moj rad, nisu mi davali podršku, i stalno su mi govorili da moj album neće proći među publikom", rekla nam je Emina, koja ponuda za novu suradnju već ima, ali dok stvar ne bude službena, o planovima ne želi govoriti.

Novi album već je pripremljen

"Izdavačke kuće su zainteresirane za moj rad, ali dok se službeno ne rastanem s Croatia Recordsom, ne mogu prihvatiti nove ponude, niti o njima razgovarati", objasnila je Emina, čiji novi album je već pripremljen i snimljen, i samo čeka ugledati svjetlo dana. Na albumu se nalazi deset novih pjesama u maniri klasičnog hard rocka s elementima metala i bluesa, dok je jedna pjesma u pop rock stilu. "Croatia Records htjela je od mene da se ubacim u elektronske đirove, htjeli su da na mojem albumu rade njihovi producenti, koji rade na bendovima poput Tina i Nikša i nisu htjeli platiti vanjske suradnike s kojima sam ja htjela surađivati", rekla je Emina.

Dora mi je napravila dobru reklamu!

"Nemam ništa protiv elektronike, kvalitetna elektronika mi je ok, i napravit ću takav album ako me, i kad me takvo što pukne, ali ne volim da mi netko dirigira što bih i kako trebala pjevati", objasnila nam je Emina, koja je ove godine u Opatiji na pozornici zasjala u, za Eminu, neobičnom izdanju - visokim potpeticama i ultra kratkoj suknjici. U međuvremenu, Eminina pjesma "Vozio je sto na sat" u Švedskoj je postala veliki hit, gdje se svakodnevno vrti u eteru radijskih postaja i visoko kotira na švedskim top ljestvicama, a situaciju s ovogodišnje Dore, koja nije imala sluha za njezinu pjesmu “Skini mi se s k...a”, Emina je uspjela okrenuti u svoju korist. "Dora mi je dala dobru reklamu, ako ništa. Iako, riječ je o licimjerju - Dora je sve, samo ne festival čednosti!", zaključila je Emina.

Vanda Voloder
Foto: Index

Pročitajte više