Nakon sprovoda Boba Sageta njegova supruga se oglasila emotivnom objavom

Foto: Instagram

KELLY RIZZO, supruga glumca i komičara Boba Sageta, posvetila mu je emotivnu objavu nakon sprovoda te je dirnula mnoge.

"Moj divni muž. Nakon dugo razmišljanja ovog tjedna pokušavam, zaista se trudim, ne misliti da mi je ukradeno vrijeme s njim. Umjesto toga počinjem razmišljati - koliko imam sreće da sam bila udana za najnevjerojatnijeg čovjeka na svijetu", započela je.

"Baš ja sam bila ta koja je posljednjih šest godina dijelila ovu ludu vožnju s njim. Učinili smo jedno drugo najsretnijima ikad i zauvijek si promijenili živote. Ja sam bila ta koja ga je voljela i čuvala. A on je zaslužio svaki komadić te ljubavi", kaže i dodaje da Bob nikad nije propustio priliku reći joj da je voli.

"Ne žalim ni za čim. Voljeli smo se toliko jako i govorili to jedno drugome 500 puta svaki dan. Konstantno. Znam koliko me volio do posljednjeg trenutka i on je znao to isto. Jako sam zahvalna na tome", piše Kelly.

"Bob je još toliko toga htio učiniti. Moja će misija biti podijeliti sa svijetom koliko je bio nevjerojatan i pokušati na neki mali način nastaviti širiti njegovu poruku ljubavi i smijeha... Također želim istaknuti koliko mu je Zaklada za istraživanje sklerodermije bila važna... I njegovim curama, uvijek ću vas voljeti svim srcem. Dušo, volim te više od svega, zauvijek", zaključila je.

Upoznali se preko Instagrama

Saget je novinarku Kelly oženio 2018. godine. Rizzo je jednom prilikom u videu na TikToku ispričala da je Sageta upoznala preko Instagrama. 

"Mislim da je Bob tražio dobru djevojku iz Chicaga poput mene pa je vidio moj Instagram i rekao: 'O, nisu samo selfiji i bikiniji, ona zapravo radi zanimljive stvari. Ima ovu emisiju o hrani i emisiju o putovanjima. Čini se zanimljivom'", ispričala je Kelly. Saget je ranije bio u braku sa scenaristicom i bivšom odvjetnicom Sherri Kramer, s kojom ima kćeri Aubrey, Laru i Jennifer.

Inače, Saget je pokopan na Hollywood Hillsu. Sagetova djeca iz serije Puna kuća, Jodie Sweetin, Candace Cameron Bure te Mary-Kate i Ashley Olsen, bila su nazočna, a glumci John Stamos i Dave Coulier nosili su Sagetov lijes.

Pročitajte više