Emotivna objava trudne hrvatske manekenke: Svaka igla, svaka tableta bila je vrijedna

Foto: Instagram

BIVŠA hrvatska manekenka Kristina Šalinović na Instagramu je podijelila emotivnu objavu povodom Majčinog dana. Objavila je fotografije na kojima ističe trudnički trbuh te je opisala što je sve prošla kako bi zatrudnjela.

"Sretan Majčin dan. Nakon skoro četiri i pol godine čekanja mogu izreći ovu rečenicu bez da se rasplačem. Svaka igla, svaka tableta, svaka žrtva definitivno je bila vrijedna", započela je Kristina tekst uz fotografije.

Potom se obratila svim pratiteljicama. 

"I zato, ove godine slavim tebe, da baš tebe. Tebe, koja već mjesecima, godinama prolaziš kroz hormonalne terapije. Propale inseminacije. Neoplođene IVF tretmane. Znaj da si užasno hrabra i jaka. Tebe, koja si kroz svoj put da postaneš majka izgubila svog anđela. Tebe, koja si morala izgurati cijelu trudnoću iako si znala da nećeš moći svoje dijete povesti kući sa sobom i da te sad čuva s anđelima. Tebe, koja u tišini trpiš i patiš jer znaš da nikad nećeš moći postati majka. Tebe, koja si primila i dala svu ljubav svijeta napuštenom djetetu. Tebe, koja si toliko to priželjkivala i napokon se dogodilo. Tebe, majko! U svim oblicima. Slavimo tebe i tvoju ljubav koju tako nesebično daješ", napisala je Kristina u podužoj objavi. 

Kristina je početkom travnja na društvenim mrežama objavila da ona i zaručnik Enric Migliorati čekaju svoje prvo dijete.

"Hej, moj mali čovječe. Dugo smo te čekali i sada ne možemo dočekati da te upoznamo. Dugo sam odgađala podijeliti s vama ovo jer nisam znala što bih napisala i jer smo ovu vijest željeli zadržati samo za sebe", priznala je.

Pročitajte više