Englez na neobičan način propagira čuveni engleski doručak

MARK McGowan odlučio je sjediti 12 dana u kadi punoj kuhanog graha u izlogu jedne galerije u Camberwellu kako bi podržao svoje zemljake koji se ujutro ne namjeravaju odreći obilnog zalogaja.

U nos je zabio dva pržena krumpirića, a na glavu svezao kobasice kako bi izjavio novinarima "da Englezi ne poštuju previše svoju kulturu, pa će ih on podsjetiti na to sjedenjem u velikom doručku.

McGowan se već proslavio ove godine kada je 7 milja nosom gurao orah po londonskim ulicama do Downing Streeta kako bi protestirao u vezi studentskih kredita.

On tvrdi da je američki iluzionist Blaine koji je proveo u prozirnom kavezu 44 dana bez hrane prema njemu "nula" jer "ležati u plastičnoj kutiji nije ništa prema njegovom podvigu".

Mark ipak neće cijelo vrijeme provoditi u kadi,već samo 8 sati dnevno,a ispričao je kako je na ideju došao pri posjeti prijatelja iz Italije.

Odveo ga je u pub na grah, kobasice, pečena jaja, pommes frites, odrezak i pitu od gljiva a ovaj je priznao da bi za doručak "radije jeo mozzarellu".

Pročitajte više