E.N.I. snimile spot u disco izdanju

ALBUM "Oči su ti ocean" pokazao se pravim pogotkom, pa djevojke iz grupe E.N.I. punom parom nastavljaju s promocijom, kojom obilježavaju deset godina postojanja. Ovih su dana na nekoliko lokacija u Rijeci snimile spot za novi singl "Ja znam", koji već visoko kotira na domaćim top listama.

Za treći singl s aktualnog albuma "Oči su ti ocean" djevojke su odabrale pjesmu "Ja znam", koja je zbog svog disco ritma i ljetnog ugođaja odličan odabir za budući ljetni hit. Spot je sniman na nekoliko lokacija u Rijeci, pod redateljskom palicom Igora Modrića, a djevojke su za tu priliku angažirale cijelu vojsku "estetskih stručnjaka", kako bi video izdanje bilo u skladu s pin-up imidžem kojeg njeguju u posljednje vrijeme.

E.N.I. s novog albuma već imaju dva hita - "Oči su ti ocean" i "Traži se dečko", a zbog ove potonje, te obrade pjesme "Rijetko te viđam sa djevojkama" zovu ih "ultimativnim gay bendom". Unatoč većim pauzama u njihovoj desetogodišnjoj karijeri, djevojke su skupile respektabilan broj hitova s kojima nastupaju diljem Jadrana, a za jesen najavljuju nove projekte kojima će, nadamo se, uzdrmati anemičnu domaću glazbenu scenu.

D.K.
Foto: Dallas Records

Pročitajte više