Enis Bešlagić objavio fotke s Proeskim stare 18 godina: Bilo je više radosti...

Foto: Facebook

ENIS BEŠLAGIĆ u emotivnoj se objavi prisjetio Toše Proeskog. 

Glumac je objavio njihove dosad neviđene fotografije. Naime, Bešlagić i Proeski su 2004. godine zajedno radili na izvlačenju nagradne igre, gdje su nastale spomenute fotografije.

"Sjetio sam se kako je tada bilo više radosti, kada smo svi manje imali, a radovali se mnogo manjim stvarima nego što nas danas, mnoge druge, veće, mogu usrećiti. Sve ono što je danas kao bitno je tada bilo manje bitno, osim dobre zezancije i širokog iskrenog osmijeha kojeg sve manje i manje srećem družeći se s ljudima.

Dobijem ove slike gdje naš Toše i ja radimo zajedno neko izvlačenje nagradne igre 2004 godine (prije 18 god) Sjetim se...

Objavljuje Enis Bešlagić - oficijelna stranicaČetvrtak, 1. prosinca 2022.

Želja da fasciniramo druge udaljila nas je od naše osobnosti i onoga što mi jesmo. Zato budi ono što jesi, sačuvaj tu svoju energiju koju imaš i hrani je tako što ćeš se okružiti dobrim, pozitivnim i veselim ljudima oko sebe", napisao je Enis u opisu fotografija za koje je naglasio da ih je tek sada dobio.

Pratitelji su pisali kako je ova objava "mala" za veličine koje se na njoj nalaze, ali i kako Enisova fotografija govori više od tisuću riječi.

Podsjećamo, Toše Proeski poginuo je 2007. godine u prometnoj nesreći kod Nove Gradiške.

Pročitajte više