Enis Bešlagić oduševio se poklonom kojim su ga iznenadili Modrić i Rakitić

Foto: Instagram

DOK SE hrvatska nogometna reprezentacija priprema za predstojeću utakmicu s Grčkom, neki od reprezentativaca su odlučili osigurati da se među navijačima nađu i njihovi prijatelji.

Ivan Rakitić i Luka Modrić su za glumca Enisa Bešlagića pripremili iznenađenje kojim se on brzo pohvalio putem društvenih mreža.

"Kad te prijatelji pozovu da im dođeš na utakmicu i ostave ti karte. Kad te cijene i iskreno poštuju. Jedino im možeš uzvratiti željom za sve najljepše u životu", napisao je iskreno oduševljeni Enis uz zajedničku fotku s našim nogometašima i tako se pohvalio da će se naći u publici tijekom utakmice s Grčkom.

Njegovi su ga vjerni obožavatelji odmah poduprli, a odlučili su mu dati do znanja koga oni smatraju pravom zvijezdom.

"Ti si mi poznat, a tko su ova dvojica", Tri gospodina jedna slika", "Enis s fanovima", "Neopisiv je njima osjećaj imati tebe u publici, koja si ti veličina to ne treba pričati" bili su samo neki od komentara.

"Sutra te se neće sjećati", komentirao je jedan obožavatelj na što je Enis spremno ustao u obranu prijatelja: "Vjeruj da se ovi sjećaju evo već jedanaest godina."

Enis, domaćoj publici najbolje poznat po ulogama u serijama "Naša mala klinika" i "Lud, zbunjen, normalan", nedavno je otkrio da je uzeo pauzu od glume i odlučio se posvetiti drugim poslovima.  

Pročitajte više