Eva Herzigova: Od heroina do zanosnih oblina

ČEŠKA manekenka Herzigova zapanjila je javnost prošle godine svojim izmoždenim blijedim "heroin izgledom" za kojeg se pričalo da je posljedica uzimanja droge i pića.

Sumnjalo se i na anoreksiju, ali je Eva sve glasine demantirala pojavom na modnim pistama u novom blistavom izdanju uz izjavu da više ne cuga i ne uzima "one stvari".

Seksi 31-godišnjakinja napokon je dobila filmsku ulogu po njenom ukusu u filmu o slikaru Modiglianiu u kojem glumi Picassovu ženu Olgu.

Požalila se da su je u Hollywoodu "kao plavušu smatrali običnom glupačom i kao manekenku još dvostruko glupljom" pa su joj nudili samo uloge "seksi mašine" u nebuloznim projektima poput "Sisate Godzille".

Nakon 15 godina provedenih na modnim pistama, kada je na vrhu popularnosti godišnje zarađivala i po 5 milijuna funti, nastavak karijere vidi pred filmskim kamerama u "ozbiljnim" ulogama.

Svojevremeno je odbila nastupiti u hitu "Oči širom zatvorene" uz Toma Cruisea i Nicole Kidman jer se u jednoj sceni orgija trebala pojaviti naga pa je pitanje hoće li joj filmski producenti ponuditi baš uloge kakve ona želi.

U privatnom životu izlazi s vlasnikom firme sportske odjeće Gregoriom Marsiajom, ali ne razmišlja o braku, iako kao mnoge njene neudane slavne vršnjakinje "želi obitelj i brdo djece".

Prije osam godina udala se za bubnjara Tica Torresa, ali je brak brzo propao.

Pročitajte više