Evo gdje će princ William i princeza Kate boraviti s djecom dok se ona liječi od raka

Foto: Profimedia

Princeza Kate i njezina obitelj pronašli su utočište u svojoj kući Anmer Hall, gdje će se ona, princ William i njihova djeca izolirati od javnosti dok se ona liječi od raka. Ljudi bliski princu od Walesa rekli su da je kraljevski par sada u poziciji suočavanja sa situacijom u kojoj je zdravlje princeze Kate na prvom mjestu. 

Na Williama je sasvim sigurno utjecala smrt majke Diane kada je imao samo 15 godina pa će princ u skladu s tim iskustvom što više zaštititi svoju obitelj, rekao je prinčev prijatelj za Sunday Times. Kraljevski par se povukao s javnih dužnosti nakon što je Kate Middleton u emotivnoj videoporuci objavila da je podvrgnuta preventivnoj kemoterapiji. 

Princ i princeza od Walesa i njihovo troje djece neće biti sljedeći tjedan na tradicionalnoj kraljevskoj uskrsnoj nedjeljnoj službi, za koju se kralj Charles nada da će joj prisustvovati, i umjesto toga svoju energiju usmjeravaju na pružanje podrške jedno drugome. Kate je u dirljivom videozapisu posvetila i posebnu zahvalu svom suprugu, princu Williamu. Opisala je kako je njezina dijagnoza utjecala na obitelj i odala počast svom suprugu.

"William i ja učinili smo sve što možemo da procesuiramo cijelu situaciju i riješimo što je moguće više unutar naše obitelji. Trebalo nam je vremena da sve objasnimo Georgeu, Charlotte i Louisu na način koji je njima prikladan i da ih uvjerimo da ću biti dobro.

Kao što sam im rekla, dobro sam i svakim danom postajem sve jača fokusirajući se na stvari koje će mi pomoći da ozdravim umom, tijelom i duhom. Imati Williama uz sebe također je velik izvor utjehe i sigurnosti. Kao i ljubav, podrška i dobrota koju su pokazali mnogi od vas. Oboma nam to puno znači", rekla je princeza.

Pročitajte više