Evo kako su nastale najvruće scene u povijesti Netflixa

Screenshot: Netflix

NETFLIXOVA serija Bridgerton postala je apsolutni hit i gledaju je milijuni diljem svijeta i tisuće Hrvata.

O seriji se, između ostalog, najviše priča zbog vrućih scena seksa, a jedna od najupečatljivijih je ona između Simona i Daphne, koja se odvija u knjižnici, točnije na ljestvama u knjižnici i koju mnogi već nazivaju jednom od najvrućih scena u Netflixovim projektima dosad.

Glumica Phoebe Dynevor za medije je progovorila o vrućim scenama, kako su nastale i kako na to gledaju njezini najbliži.

Na snimanju Bridgertona snimanje scena bilo je potpuno drugačija priča, a Phoebe je objasnila da je svaka seksualna scena "zamršeno koreografirana" s hrpom mjera kako bi svima bilo ugodno.

"Uvježbavali smo seksi scene poput vratolomija", rekla je glavna glumica za Guardian. "Doslovno bih točno znala gdje će partner u kojem trenutku staviti ruku. Imali smo rekvizite, poput prostirki, koje su stavljali između nas. Na neki način bila je to složenija koreografija od naše plesne rutine, pa se zapravo nikada nisam osjećala neugodno."

O scenama je govorila i redateljica serije Julie Anne Robinson.

"Vježbala sam s glumcima, razgovarali smo detaljno o svakoj sceni i odlučivali o njoj i priči koju priča", objasnila je i dodala da su imali i koordinatoricu za intimnost.

"Bilo je gotovo poput kaskaderske probe. Ja sam imala plesnu probu u susjednoj sobi, oni bi održavali probu za intimnost", kazala je Robinson.

I roditelji glavne glumice su pogledali seriju.

"Sretna sam što to vide mama i tata jer oni poznaju industriju i znaju koliko sam se trudila i koliko mi je značilo dobivanje te uloge", otkrila je 25-godišnjakinja u nedavnom intervjuu za Guardian.

"Ali ne i moji baka i djed. A što se tiče mog mlađeg brata... Pa, to je neugodno." U drugom intervjuu za Daily Star Phoebe je urnebesno dodala da je bila "u pripravnosti s daljinskim upravljačem" kako bi mogla preskočiti scene seksa dok je gledala seriju sa svojom obitelji.

Premijera serije bila je na Božić, a prve prognoze govore da bi to mogla biti peta najuspješnija serija na Netflixu svih vremena. Netflix je nakon premijere objavio da očekuju da će u prvih 28 dana tu seriju pogledati čak 63 milijuna kućanstava.

Serija je inspirirana serijom romana Julije Quinn, a prati najstariju kćer moćne obitelji Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor) i njene doživljaje na londonskoj sceni na kojoj je najvažnije dobro se udati. Regé-Jean Page, koji je utjelovio vojvodu Simona Hastingsa, već se spominje kao nasljednik Daniela Craiga u franšizi o Jamesu Bondu, a scene seksa već u prvim epizodama osvojile su gledatelje.

Pročitajte više