Evo zašto je završila Jankova ljubav s glumicom koja se pojavila u Supertalentu

Foto: Sarah Dombre

ČLAN žirija "Supertalenta" Janko Popović Volarić u posljednjoj se audicijskoj emisiji susreo sa svojom bivšom djevojkom, srpskom glumicom Tijanom Pečenić. Lijepa 32-godišnja glumica došla je kako bi ispunila želju da se upoznaju četverogodišnjem Saidu Šakiću iz Srebrenice, koji je pokazao zavidno poznavanje prometnih znakova. Kako mu je policajka Alma, koju u seriji "Na granici" glumi Tijana, omiljeni lik, maleni Said bio je uzbuđen, no ništa ga nije omelo na njegovom putu do četiri "da" od žirija.

Janko je budno pratio nastup, a ni on ni Tijana nisu dali naslutiti u kakvim su odnosima.

Njih su se dvoje upoznali 2015. godine na setu serije "Kud puklo da puklo", a ljubav je planula vrlo brzo. Iako se nisu prečesto pojavljivali zajedno u javnosti, Janko nije skrivao da ga je tamnokosa ljepotica potpuno osvojila.

Prvi put su zajedno viđeni u Kinu Europa na Danima hrvatskog filma krajem travnja 2015. godine.

"Još ne mogu znati je li Janko ljubav mog života. Dogodilo nam se nešto veliko i to me danas čini sretnom", rekla je ona tada za srpski Blic.

Iako su jedno drugom bili podrška, veza nije preživjela. 

Janko i Tijana prekinuli su u travnju 2017. godine, a presudili su im projektima bogati poslovni rasporedi te činjenica da su vezu održavali na daljinu. Naime, u tom trenu on je bio u Zagrebu, a ona u Beogradu. Kako je jednom glumac priznao, znalo je proći i po mjesec dana da se ne vide, no to su nadoknađivali kad bi se konačno sastali.

Pročitajte više