U Supertalentu se pojavila Jankova bivša, večer završila psovkama

U Supertalentu se pojavila Jankova bivša, večer završila psovkama
Screenshot: Nova TV

POSLJEDNJU audicijsku večer "Supertalenta" otvorio je HKUD Dinara iz Livna koji je želio pokazati da se harmonikom ne svira samo narodna glazba.

"Dokazali ste Maji da harmonika može i bez narodnjaka razgaliti mase", rekao je Janko Popović Volarić.

"Ne mogu se odlučiti, moja odluka će ovisiti o mojim kolegama, jer sam ja ni vrit ni mimo", rekao je Davor Bilman.

"Zapravo nema stav", rekla je Martina pa nastavila: "Meni je bilo neloše. 25 harmonika najavljuje nešto pompozno, vi ste se aranžmanski ograničili na osam-devet ljudi u prvom redu."

Kako bi zeznula Bilmana, koji je najavio da će glasati suprotno od ostalih u žiriju, tražila je da on glasa prvi. On je HKUD-u dao "ne", dok su Maja Šuput, Janko i Martina dali "da". U međuvremenu je Bilmanu zvonio mobitel.

"Bilman ima upaljen mobitel. Je l' moguće, tebe nitko ne zove", rekla mu je Maja, na što je Bilman odgovorio da ga mama zove.

Četverogodišnji Said Šakić iz Srebrenice došao je pokazati svoje poznavanje prometnih znakova, a pritom mu je pomagala bivša djevojka Janka Popovića Volarića Tijana Pečenić, koja u seriji "Na granici" glumi policajku Almu, inače Saidov omiljeni lik.

Željko Novosel iz Zagreba peti je put došao u "Supertalent", a priznao je da je njegovog supruzi već dosta njegovih dolazaka u emisiju.

"Koji je cilj, dokad mislite dolaziti?" pitala ga je Maja, a on je rekao da do smrti ima deset godina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 👻 supertalenthr (@supertalenthr) on

Ovog puta od žirija je dobio dva "da" i dva "ne".

Dvanaest djevojčica iz plesnog kluba Flashdance Unit iz Rijeke oduševilo je Martinu i Maju, koja im je poručila da je njihov novi fan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ne može biti uigranije! 😮 Bravo cure! 💪 #NovaTV #SupertalentHR #Supertalent #GotTalent

A post shared by 👻 supertalenthr (@supertalenthr) on

"Obećavate mi da ćete puno više vježbati, to mora biti puno čišće i morate disati kao jedna", rekla im je Martina koja ih je prozvala ludom dvanaestorkom. 

Na kraju su djevojčica otišle s pozornice s četiri "da".

Talent 13-godišnje Sarajke Merjeme Alihodžić oduševio je žiri. Otpjevala je pjesmu Marije Šerifović "Nije ljubav to".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 👻 supertalenthr (@supertalenthr) on

"Ti si jedna mala djevojčica, pomalo sramežljiva, velikog glasa, snažne osobnosti koja se tek počela razvijati i pravog umjetničkog nerva, s punim pravom stojiš na toj zvijezdi", rekla je Martina.

 

"Ti si mala senzacija", dodala je Maja.

"Nevjerojatno da imaš samo 13 godina, žao mi je što si većinu izvedbe imala zatvorene oči, ali toliko lijepo", rekao je Janko.

Žiri joj je dao četiri "da".

Josip Kutlešić (23) iz Hrvatske Dubice osam se godina bavi beatboxom. Dosad je imao 30 nastupa, njegov brat vidio je jedan, a majka nijedan, pa im je posvetio svoj nastup.

Žiri mu je dao tri "da", jedina mu je Martina rekla "ne". Kad je otišao u backstage, ondje je zatekao majku, koja je pratila njegov nastup.

"Jako sam sretan što je majka došla", rekao je, a ona je dodala da je i ona jako sretna i ponosna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 👻 supertalenthr (@supertalenthr) on

Ljupko Čurić svira pet instrumenata, a najviše voli puhačke.

"Nema gdje nisam nastupao. Po vašarima, svadbama, krstitkama, a imao sam koncert u Lisinskom", rekao je, a za nastup u "Supertalentu" izabrao je okarinu i frulu.

Na kraju su ga morali zaustaviti jer mu nisu htjeli stisnuti X, a on je priznao da bi tako mogao satima.

S pozornice je otišao s tri "da".

Devetogodišnja Roza Pikutić bavi se plesom na svili, a na "Supertalent" je došla pokazati što je sve naučila u posljednjih godinu dana.

Iz emisije je otišla s četiri "da".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 👻 supertalenthr (@supertalenthr) on

Sara Marić i Đurica Maksimović dolaze iz Sarajeva, a svojom posebnom izvedbom oduševile su žiri, koji im je poručio da bi ih volio ponovno vidjeti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 👻 supertalenthr (@supertalenthr) on

"Ja bih baš sad išla negdje van s njima, da ona pjeva", rekla je Maja nakon što su s četiri "da" otišle s pozornice.

U Supertalent se vratila Sara Saršon (33), koja želi žiriju dokazati da su lani pogriješili jer je nisu pustili dalje.

"Vidi se da si uživala. Meni je ovaj nastup puno bolji od prošlogodišnjeg", rekao je Janko, dok je Maja rekla da je njoj lani bilo bolje.

"Pokazali si kako je nekome na pozornici tak genijalno i super, a to ne prebaci do svakog u publici. Ja tvoja publika nit sam bila prošle godine, niti ću biti", rekla je Martina.

"Meni prošlogodišnji tvoj nastup nije bio loš, ovaj nastup mi je bio jednako dobar", rekao je Bilman.

Maja i Martina rekle su joj ne, dok bi je Davor i Janko pustili dalje.

Nakon što je Sara otišla s pozornice, Maja ju je pozvala nazad i obavijestila da je promijenila svoju odluku jer misli da ne bi bilo fer ne pustiti je dalje.

Potom je uslijedila točka kakvu dosad u Supertalentu nismo vidjeli. U studiju su ugašena svjetla, a na ekranu je počela neobična i pomalo zastrašujuća priča.

"Ma daj nemoj me j***", viknula je prestrašena Maja kad je do nje došao jedan od izvođača.

Na kraju je otkriveno da je točka djelo make up artistice i ilustratorice Kike Milošević, koja je u nju pretočila svoju životnu priču.

"Za mene je ovo bio prikaz borbe pojedinca s osobnim demonima, poruka mi je lijepa. Ako je tvoja poruka bila o onome o čemu se ne priča, a to su psihičke bolesti, ja to pozdravljam", rekla je Martina.

Kika je dobila četiri da.

Večer su završili seksistički vicevi i vicevi o homoseksualcima koje je ispričala Ivka Tkalčec, a koje je produkcija cenzurirala da se ne čuju psovke. Ivka se inače pohvalila da joj svaki dan počinje krunicom.

Tako smo mogli čuti da homoseksualac sam sebi ispred ogledala kad ima erekciju kaže "miruj, to je tvoja guza". Takvi vicevi nisu se svidjeli Martini.

"Ja uvijek imam u vidu kad se nas emitira i tko nas gleda. Ja sam vas pokušala zaustaviti, ali nema tog što vaš može zaustaviti", rekla je kad je stisnula X.

Na kraju je od Maje i Davora dobila da, dok je Janko rekao da to nije za daljnji put u Supertalentu.

"Mislim da te zajebava da ne čuje", rekla je Maja Davoru nakon što je Ivka rekla da ga ne čuje jer se on požalio da nije čuo početak njenog nastupa.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara