Fabrizio Corona: Nina Morić me još uvijek voli!

FABRIZIO CORONA uvjeren je da je njegova bivša supruga i dalje zaljubljena u njega, iako se Nina Morić cijelom svijetu trudi dokazati da je uz mlađahnog kanadskog manekena i hokejaša Martina Evansa sretnija no ikad te jedva čeka da s njim osnuje obitelj.

"Nina me još voli. Iz nekog razloga je sretna kad se posvađam s Belen, a kad vidi da je između nas sve u redu, onda mi objavi rat", povjerio je Corona talijanskim tabloidima. Nina i Fabrizio, zbog kojeg se početkom 2009. godine pokušala i ubiti popivši više od 20 tableta za spavanje jer ju je prevario sa Belen Rodriguez, uskoro će biti i službeno razvedeni.

Posljednjih mjeseci Nina i Fabrizio punili su stupce talijanskih tabloida čestim prepucavanjima oko alimentacije i djeteta. Dok je Nina tvrdila kako Corona ne plaća alimentaciju i kako je potpuno švorc te nema sinu Carlosu Mariji ni za školarinu otkako je talijanska porezna služba utvrdila da agencija koju je osnovala s Coronom duguje oko 550 tisuća eura poreza pa im je blokirala račune, Corona se žalio kako mu Nina brani viđati sina - što se ubrzo prokazalo kao laž zahvaljujući paparazzo fotografijama.

Bivši supružnici su se redovito natjecali i u iznošenju što više prljavog veša iz zajedničkog života te što više detalja iz novih ljubavnih veza, pa su se tako redovito iz tjedna u tjedan izmjenjivali na naslovnicama talijanskih medija.

Pročitajte više