Fani Stipković uz duboki dekolte pokazala kako se znoji u teretani

Foto: Instagram

FANI STIPKOVIĆ svojim isklesanim tijelom mami uzdahe na društvenim mrežama kad god stigne, a sad je, uz savjete za vježbanje, podijelila i pokoju lekciju o psihičkim poremećajima.

''Mnogo ljudi danas pati od anksioznosti, tog osjećaja praznine. Iako je proces pronalaska sreće i onog što vas ispunjava dugotrajan, da mogu podijeliti jedan savjet s kojim biste počeli, to bi bila tjelovježba'', napisala je Fani ispod fotke na kojoj je, s utezima u rukama, pokazala dubok dekolte koji je teško ne primijetiti.

''Tjelovježba dokazano ublažava većinu umjerenih slučajeva anksioznosti i može brzo popraviti raspoloženje. Istraživanja su pokazala da je redovito vježbanje jednako ili čak više djelotvorno od pojedinih antidepresiva. Tako da nije stvar samo u tome da izgledate dobro, budete fit i snažni, već u tome da se osjećate dobro jer tu sve počinje'', dodala je voditeljica i poručila pratiteljima da počnu raditi ono što ih veseli i zbog čega se osjećaju dobro te da će time privući bolje stvari u svoj život.

Pročitajte više