Fani zatvorila butik jer ju je izbacila Kerumova žena?

SPLIĆANI i dalje nagađaju koji je pravi razlog zatvaranja butika Kerumove Fani Horvat u trgovačkom centru Joker. Slobodna Dalmacija piše da odgovor zna "ulica", a on glasi da je dućan s luksuznom talijanskom odjećom zatvoren zbog nove upravljačke politike poslovnog centra Joker, odnosno da je tako odlučila Kerumova supruga Ankica.

Nakon što je Željko Kerum objavio da će raskinuti dugogodišnji brak, supružnici su odlučili sporazumno podijeliti nemalu imovinu, što znači da će pokušati sve dogovoriti bez posredovanja suda. Sukladno tome, Ankici Kerum pripao je "Joker", ali i hotel "Central" na splitskoj Pjaci.

Mlada poduzetnica Fani Horvat ima nekoliko dućana u Kerumovom poslovnom centru koji, osim zatvorenog butika i dalje rade. Navodno je razlog tome što je Fani suvlasnica prostora u kojima se nalaze dućan "Galleria" i prodavaonica dječje odjeće "Idexe", a to nije bio slučaj s trgovinom "Paola" koja je solidno poslovala. Prostorom u kojem je bio talijanski butik, upravlja tvrtka Zakup d.o.o. i već je rezerviran, ali još nije poznato tko će biti budući najmoprimac.

Pročitajte više