Farma: Deen i njegove pune usne napustili seosko imanje

BOSANSKI megastar Fuad Backović u Hrvatskoj očito ima još puno posla kad su u pitanju njegov osebujni lik i još osebujnije djelo - gledatelji su ga među svim muškim sudionicima Farme izabrali za dualista u dvoboju protiv Borisa Kosmača. Usred napete borbe, Deen je popustio te se pozdravio s emisijom i šansom da napravi karijeru u Lijepoj našoj, a uplakana Hana potrčala mu je u zagrljaj uz onu dobru staru: "A što ću ja bez tebe?!". Muškim kandidatima od veselja su titrali brčići, jer se Deen u prvom tjednu boravka na selu nije pokazao kao osoba s kojom bi htjeli imati posla.

Boris Kosmač cijelog se tjedna pripremao na ispadanje iz Farme i opraštao sa cimerima, no u završnoj borbi pokazao se boljim od Deena te si tako osigurao najmanje još tjedan dana druženja na selu. Deen je kao drugi dualist dobio priliku da odabere način na koji će se natjecati s Borisom, a od igara snage i znanja draže mu je bilo nadmetanje u izdržljivosti, u kojem je na kraju izgubio.

"Ne mogu se boriti, on ima 20 kg više od mene!"

Dualisti su, naime, bili vezani za konop te su u tri minute morali pokupiti što više potkova s poda. Iako su mu drugi sudionici vikali "Bori se, ti to možeš!", bosanski pjevač u jednom je trenutku popustio, vičući: "Pa ne mogu se boriti, on ima 20 kg više od mene!". Natjecanje je za njega u tom trenutku završilo, a seosko imanje napustit će sutra, kad ga očekuje gostovanje u emisiji "Farma Plus", u kojoj će biti prikazani svi događaji iz proteklog tjedna, ali iz "njegovog kuta gledanja".

Farmere je proteklog tjedna najviše mučila nestašica vode. ”Najduže se nisam oprala tjedan dana i to u bikerskom kampu u Vodicama!”, rekla je Aleksandra, počevši polako prihvaćati činjenicu da u seoskim uvjetima ne može živjeti kao dama. Unatoč nedostatku vode, djevojke su bile odlučne u namjeri da se urede uoči emisije uživo, a Josipa je za tu priliku smislila način kako da se, uz minimalne količine dragocjene vode, opere ispod kuhinjskog stola.

Kuhinja je, usput rečeno, i dalje glavni razlog razmirica ženskog dijela vesele ekipe - nakon što se Stefany cimerima požalila kako ih Josipa "neprestano postrojava", spisateljica je nakratko izgubila kontrolu. "Koja si ti balavica, djevojko draga!", proderala se, a Stefany se naglo povukla, naravno, u namjeri da izbjegne sukob. Kad je u pitanju tračanje, bivša Miss sporta ne povlači se tako lako - iskorištava svaku priliku da Josipu spomene u negativnom kontekstu.

Hanica postaje Gazdarica?

Nakon što u ponedjeljak otvore Deenovo oproštajno pismo, farmeri će saznati tko će narednih sedam dana obnašati dužnost Gazde. "E, stari, umorio sam se od naređivanja", požalio se Alen Macinić, dosadašnji Gazda koji se, obzirom na svoj dobro poznati nemirni karakter, proteklog tjedna primirio i prilično ozbiljno shvatio svoje dužnosti. U predviđanjima i nema previše prostora - uloga Gazd(aric)e navjerojatnije očekuje Deenovu najbolju prijateljicu, a on tvrdi i ljubavnicu, Hanu Hadžiavdagić.

D.K.
Foto: Nova TV

Pročitajte više