Farma: "Ja nisam Ivica, ja sam Kiki, Fancy je moj idol"

Foto: Nova TV

IVICA Vukorepa ne samo da je glavni za smišljanje svakojakih spački farmerima, nego je i jedan od pokretača zabave i smijeha. Tako je Ivica odlučio razveseliti farmere svojim koncertom i to obučen u ženu!

Pri izboru odjeće pomagale su mu Anamarija, Anna i Anita te ga odijenila u Anninu tigrastu haljinu i samostojeće čarape. Samo za potrebe Ivičinog performansa Anna mu je dala i svoju rusku šubaru, a cjelokupni dojam pojačao je i štiklama.

Dok je Josip vrtio glazbenu kutiju, Ivica je pjevao, a farmerice su plesale i zabavljale se. Naravno, kao mikrofon poslužio mu je kukuruz. "Ja nisam Ivica, ja sam Kiki molim. Bila je žurka tu kod nas na farmi, svi smo čagali, došle su frendice i tako je sve počelo. Mislim da sam po stilu odijevanja najsličnija Fancy, Fancy je moj idol", kazao je Ivica, odnosno Kiki u ženskom rodu te najavio da se još svašta može očekivati.

"Pukla je danas Ivicu žuta minuta kao i sve nas i  baš je bilo fino i zabavno. Smijali smo se svi i isplesali i baš smo vrištali od smijeha", ispričala je Sara kojoj je ova mala zabava jako dobro došla. 

 
Farma - 21.10.

#FarmaHR Koji je razlog Mijinog izvanrednog dolaska na Farmu? Baš nas zanima što se to opet zbilo na imanju... Tko je sve s nama i večeras u 20:15? :) :)

Posted by Farma on Wednesday, October 21, 2015

Pročitajte više