Farma: U dvoboj će Blaženka i Aleksandra, Alda spasili gledatelji

Foto: Press

ALDO je dobio imunitet zahvaljući glasovima gledatelja, no i izuzev toga, Blaženka je prikupila više šibica što je odlučilo da je ona prvi duelist.

„Nema se tu što reći. Ja ih razumijem, ali ja sam i znala da ću biti prvi duelist i ove šibice mi znače da ću lijepo večeras ložiti vatru i tamo udobno odspavati i spremati za sutra, ali s druge strane ne znam kako se osjećam“, rekla je na Mijin upit.

S obzirom na konflikt s Ivicicom i na to što su svi farmeri izuzev Miriam stali na njegovu stranu, Aleksandra je odlučila da ne želi više biti dio zajednice te da već ovog tjedna želi napustiti farmu, stoga je zamolila Blaženku da ju izabere za svog duelista.

No, oštroumna Blaženka, odlučila joj izaći u susret, ali pod jednim uvjetom.

„Nekako mi je opcija više bila Miriam. Pošto ti ovako hoćeš ići kući, izabrat ću te, ali tražim i ja od tebe nešto zauzvrat. Spasi me jedan tjedan! Samo me jedan tjedan treba spasiti,“ zatražila je Blaženka Aleksandru da ju postavi za Gazdaricu, na što joj je odgovorila da prvo mora porazgovarati s Miriam budući da je njoj rekla da će ju postaviti za Gazdaricu.

„Morat ćeš se predomisliti, s obzirom da ti moram vjerovati“ poručila joj je Blaženka. Aleksandra je svoj razgovor prepričala Mirim na što joj je ona savjetovala: 'Napiši to u oproštajnom pismu'“.

Nakon što su duelistice otišle u svoje kućice, farmeri su ostali za stolom razgovarati o Aleksandri. Miriam je priznala Ivici kako joj je Aleksandra suptilno pokušavala reći da ju Miriam, koja  je u tom trenutku bila prva duelistica, ne izabere u dvoboj, jer u slučaju da ona izađe s farme i Ivica i Ivan će izaći s njom. Nakon tog njezonog priznanja farmeri su ostali zgroženi.

„Ja sam uživao u razgovorima s njom, ali iskreno ja njoj više ne vjerujem ni riječi. Presjekao sam to“, kazao je Ivan.

„Dosad se Miriam mogla šlepati, dosad je sve to prolazilo na suzama, znači malo suze, malo kupi publiku, malo dobij imunitet preko svojih suza, a njezin položaj sad visi o koncu i zato je ona malo postala i pokvarena i bahata i počela je igrati igru s Aleks. To je zbog toga što se igra bliži kraju i udarile su je pare u glavu, drugo ništa. Logično je da je htjela ovu situaciju iskoristiti, da je Aleksandra postavi za Gazdaricu i da kupi vrijeme sebi“, zaključio je Ivica.

Pročitajte više