Fatalna Barbi na Farmi vara dečka, njihove obitelji pljuju se po društvenim mrežama

Foto: Facebook/Press

NA FACEBOOKU se odvija pravi rat i to zbog jedne ljubavi koja se rodila u "Farmi".

Naime, 24-godišnja Barbara Peterčić u showu se zaljubila u 29-godišnjeg Tomislava Crnčevića. Vrijeme stalno provode zajedno, a Tomislav je izjavio i da je Barbi, kako je zovu, "cura za brak".

Sve bi to bilo super, da Barbara, navodno, nema dečka izvan showa. Zbog toga je na Facebooku došlo do pravog verbalnog obračuna između njezine obitelji i obitelji njezinog navodnog dečka, Matije.

"Barbara je sramota za cijelu obitelj, a najviše mi je žao njezinog dečka, Matije", stoji u komentaru koji je pokrenuo raspravu.

 

Javile su se Barbarine prijateljice koje tvrde da je Barbara s dečkom prekinula prije ulaska na farmu, dok drugi tvrde da ju je on odvezao u show.

Ubrzo se javila i Barbarina sestra. "Mi njoj ne sudimo i ne govorimo joj što da radi. Ona je punoljetna i ima svoju glavu, ako nanosi štetu, nanosi je sebi. Barbari i Matiji nije išlo u vezi još prije showa", tvrdi ona.

Javila se i sestrična stanovitog Matije koja tvrdi da on i Barbara sigurno nisu prekinuli te da je Barbara "osramotila njihovu obitelji i da ni ne zaslužuje tako dobrog dečka kao što je Matija".

Pročitajte više