Feministkinje brane Beckhamovu suprugu

NAPISE u tabloidima o navodnoj nevjeri slavnog i bogatog nogometaša pisali su pretežno muškarci koji su pokušali opravdati njegovu seksi avanturu činjenicom da je osamljen u Madridu jer je Victoria stalno poslovno na putu.

Nekadašnja popularna pjevačica u grupi "Spice Girls" udajom za Beckhama postala je jedna od najomraženijih žena u Engleskoj jer je brojnim obožavateljicama "otela" njihovog idola, a razbacivanjem love po skupim buticima razbjesnila je sve djevojke koje se nisu uspjele udati za nekog milijunaša.

Ona je sama jednom izjavila da je mrze više od Saddama Husseina,a ulje na vatru dolijevala je svojim šminkerskim stilom života i neodmjerenim izjavama.

Kada bi joj se zamjerile neke popularne žene poput manekenke Naomi, jetseterice Jordan ili navodne Davidove ljubavnice Rebecce pred novinarima bi ih nazvala "običnim kravama".

Feministice na svaki način žele obraniti njen ugled pa se pitaju da li je svaka žena koja naporno radi kako bi uspjela u karijeri i ne sjedi kod kuće uz bogatog muža kriva za njegovo "zločesto ponašanje" i moguću nevjeru.

Napominju da je Victoria uz sve svoje obaveze uzorna majka svojim sinovima uz koje provodi puno vremena, a upravo ih je i odvela na skijanje u francuske Alpe.

Pridružio im se i "nevjerni" tatica David koji se sa suprugom grlio i ljubio pred paparazzima kako bi dokazao da je s njihovim brakom sve u redu. Victoria se uslikala i s novom tetovažom DB na ruci, ali njen osmijeh na fotkama ipak djeluje pomalo "kiselo".

Pročitajte više