Feminnemke otkrile zbog čega su se raspale prije deset godina

Foto: Instagram

PJEVAČICE Neda Parmać, Pamela Ramljak i Nika Antolos krajem prošlog mjeseca najavile su povratak svog benda Feminnem. Razišle su se 2012. godine, a sada su objasnile zašto je došlo do raspada grupe.

"Htjele smo se ostvariti kao majke. Gledajući sad u prošlost, možda smo mogle žonglirati i jedno i drugo, ali kad imaš 20 godina, tu su trudnoća i dijete, misliš da si gotov", rekla je Pamela Ramljak za IN magazin.

Naposljetku su shvatile da je moguće ostvariti balans.

"Onda smo shvatile da se zapravo može raditi i biti mame, žene, prijateljice i sve stići", dodala je Nika te objasnila da im je vjerojatno nedostajalo samopouzdanja. 

"Malo opteretimo muževe, malo bake, dadilje, malo vučemo djecu sa sobom", nadovezala se Pamela. 

Sada im je glavni fokus Feminnem. 

"Nama je falio projekt Feminnem. U biti, ta ideja je nastala na snimanju jedne božićne pjesme i tu smo odlučile da idemo ponovo", otkrila je Neda. 

Velik povratak Feminema na scenu

Feminem se vraća na hrvatsku glazbenu scenu - naslovi su koje je posljednjih dana teško izbjeći pa smo morali saznati što je to ponovno spojilo tri dame. Pamela, Neda i Nika otvoreno su progovorile o tome gdje je puklo, kako funkcionira novi, a opet stari Feminem, te kako uspješno žongliraju između karijere i obitelji. 🤔🙂

Objavljuje IN MAGAZIN u Petak, 3. lipnja 2022.

Pročitajte više