Fernando Alonso u vezi je s Taylor Swift?

Screenshot/Foto: TikTok/Profimedia

LEGENDARNI vozač Formule 1 Fernando Alonso odgovorio je na glasine da je u tajnoj vezi s Taylor Swift. Španjolac je objavio video u trajanju od pet sekundi na društvenoj mreži TikTok na kojem se u pozadini čuje pjevačičin hit Karma, a on je pogledao u kameru i namignuo.

 

"Era utrka", napisao je 41-godišnji Alonso u opisu objave aludirajući na trenutačnu turneju 33-godišnje Taylor Swift pod nazivom The Eras. Dvostruki svjetski prvak također se osvrnuo na njezinu pjesmu 22 tako što je na istoj toj objavi komentirao: "Feeling 33."

Taylor Swift prekinula s dečkom nakon šest godina veze

Nagađanja o njihovoj vezi započela su prošlog tjedna na popularnoj Instagram stranici DeuxMoi, koja pokušava razotkriti tajne veze poznatih. "Par se viđa već tjedan dana, no nije ozbiljno s obzirom na to da su oboje slobodni tek odnedavno", stoji u poruci koja je objavljena na Instagram storyju DeuxMoi.

Podsjetimo, nakon šest godina veze Taylor Swift je nedavno prekinula s britanskim glumcem Joeom Alwinom. Prema pisanju stranih medija, njihov je prekid bio prijateljski i "bez ikakvih drama". "Njihova je veza jednostavno došla svome kraju. Zbog toga se Alwyna nije ni moglo vidjeti na njezinim nastupima", otkrio je izvor za Page Six.

Pročitajte više