Festival seksa u BB Kući: Dosad neobjavljene snimke

Malo se pije i ćaska, kamera pokazuje šank i kauč i hop cup, eto nas u krevetu, a dahtanje i mrdanje plahti zamijeni pijanu konverzaciju.

Potentni i promiskuitetni mladići i djevojke ovdje nisu zaboravili isključiti mikrofone pa im Bigi neće naplatiti globu za audio cenzuru

Voajer Tomislav Ani i Zoranu: Ajde, ajde, napravite malog Bigića!

Zoki se volio praviti malo većim kulerom nego što je, to je jasno svima koji su show gledali i bilo je potrebno da vatrena Ana preuzme inicijativu, nakon što su ih maligani oboje razoružali na partyju jedan petak.

Kad napuste ukućane koji nastavljaju sa zabavom i nađu se u sobi, primjetno je da mlađahni Zoran malo dvoji o odabiru poze i načina kojim će zadovoljiti pohotu, ali je zato tu Nikša, koji mladom zavodniku Zoranu ispravno savjetuje: "Ajde lipo ispod pokrivača Zoki"

Ana i Zoki ga poslušaju i ubrzo se nađu u vrtlogu strasti. Tomislav, koji je u sobu zbog neodgodivog posla došao pred kraj jednoipominutnog seksa i voajerski zamaskiran u kapuljaču prišao paru i savjetovao: "Ajde, ajde, napravite malog Bigića"

Jameisy i Simon: Kubanka sa žiraficom čeka Simonovu noćnu vizitu

Početak clipa koji prikazuje Simona i Yameisy u specifičnom odnosu podsjeća na porniće iz tinjdžerske radinosti jer vrckava i egzotična grubišnopoljska nevjesta nevješto glumi da spava prije nego ju posjeti "omiljeni" stanar.

Prije nego što on dođe, jedino društvo na kauču u glavnoj prostoriji Kuće joj pravi mala plišana žirafa, koju uskoro zamijeni sirijska pustinjska lisica.

"Koliko je vruće ovdje!", mazno i pospano izusti Yameisy nakon čega Simon dođe do nje na krevet. Da smo zločesti, rekli bi da pokreti koji nakon toga slijede podsjećaju na oralni seks.

Onaj "pravi" odnos jedva da potraje dvije minute, a nakon skidanja popluna vidimo Simona kako trči u wc. Kada se vrati, postkoitualna depresija popušta pred njegovom grižnjom savjesti što se nije baš istakao duljinom čina.

Yameisy mu na to kaže: "A dobar si, dobar si", nakon čega se ona histerično, a Simon kiselo, počnu smijati.

Dobra Yameisy mu je čak ponudila i priliku za popravni, što je Simon odbio, nakon čega mu ona kaže: "Idi ća!"

Nikša obljubio Violetu u dresu talijanske reprezenatcije

Andrea Pirlo ni ne sluti kakvu mu je čast ukazao popularni Keko, jer je čuvar plaže na Bačvicama sa svojom Violetom ljubovao upravo u dresu Azzura sa brojem 21, a ne u majici Omladinca iz Vranjica, čije mlade kategorije trenira.

Iako je Kekov dres "sa pazara", a ne iz fan shopa, ne dopustimo da to umanji nagradu koju on i Violeta zaslužuju: "Zlatni snošaj" BB Kuće, jer su pokazali najviše spontanosti i nesputanog libida od svih stanara.

Dok su prethodni parovi to radili pod okriljem mraka i nakon pada koncentracije i kriterija uzrokovane pićem, Keko i Viki su se poseksali kao da idu u šetnju dvorištem i to usred bijela dana.

"Vidićemo", kaže mu Violeta. "Zašto ne", pohotno joj odgovori Keko. Svi daljnji Violetini "Isuse!", "Jesi normalan?", su bili samo u funkciji predigre, jer nemoguće je bilo izbjeći neizbježno.

Nakon toga svjedočimo standardnom mumljanju, uzdisanju i Kekovom ključnom: "Samo lagano dok ne svršim", a ispod popluna koji se pravilno miče gore-dolje proviruju jedino Violetine roze dokoljenke i Kekove bijele "sportivo" čarapice.

Završimo opis njihove avanture sa tri besmrtna citata. Nikšinim: "Ništa ne radi, sve ću sasut u tebe!" i "Jel mogu po tebi, jel ti uključen mikrofon", kao i Violetinom na kraju: "Ubi me grižnja savjest"

Gržetić: Snimke nisu procurile s RTL-a

U vezi snimaka koje su procurile u javnost kontaktirali smo i glasnogovornika RTL-a, Kristijana Gržetića, koji nam kaže kako snimke nisu puštene u javnost od strane RTL-a:

"Moj komentar bit će kratak i jasan: odgovorno tvrdimo da snimke nisu u javnost procurile iz naših redova. Ne znam kako je netko mogao doći do njih, ali RTL niti je mogao niti je pustio te snimke u javnost."

Pročitajte više