Filip Rudan objavio je novu pjesmu The Outside

Foto: Ana Cindrić

FILIP RUDAN objavio je novu pjesmu pod nazivom The Outside. 

"Iskreno, često ne znam što reći o tome kako je neka pjesma nastala jer me inspiracija zna udariti potpuno nasumično. Tako je bilo s ovom pjesmom. Dogodio se nekakav 'inception', razmišljao sam o svojoj drugoj pjesmi na kojoj radim i koju smo taj dan trebali završavati u studiju, a pojavila mi se nova ideja. Dok sam čekao producenta, ideja za vokale i akorde došli su niotkud.

Melodiju smo moji suradnici Niko Nobilo i Ivan Orešković i ja odmah razvili tijekom sessiona tog dana. Riječi, naravno, nisam stigao odmah raspisati, ali čim sam došao doma, nastao je i tekst", ispričao je Filip.

"Mislim da imamo lijepu up tempo pjesmu na koju ljudi mogu skakati i jedva ju čekam svirati uživo! Posebno sam zadovoljan melodijom nakon refrena koja, čini mi se, ostaje u uhu i baš nekako prirodno povuče na pjevušenje ili fućkanje.

Jako sam sretan što je The Outside sada vani i što ju mogu podijeliti sa svima. Nadam se da će i slušateljima podići raspoloženje kao što je i nama tijekom cijelog procesa stvaranja", dodao je.

Filip je autor glazbe i teksta, Ivan Orešković i Niko Nobilo razvili su aranžman pjesme, Niko Nobilo ujedno stoji iza mixa i produkcije snimke koju je finalizirao Filip Motovunski.

Inače, Filip je prošle godine osvojio Porin za Novog izvođača godine.

Pročitajte više