Flygirlz kao garancija za odličan provod

Plesna grupa Flygirlz osnovana je prije tri godine na inicijativu mlade Nine Jukić, jedne od pet članica uže postave. Naime, grupa okuplja dvadesetak djevojaka u nekoliko skupina, dok "prvih pet" djevojaka odrađuje nastupe na različitim promocijama i eventima. Najviše vole plesati na hip-hop i rnb, ali ni potpetice i glamurozne haljinice nisu im strane, jer nastoje da njihov plesni show obuhvaća što više stilova i tako zadovolji različite kriterije.

Laura, Nina, Emina, Ivana i Kristina nevjerojatno su entuzijastične, jer nerijetko nailaze na različite organizacijske i(li) materijalne prepreke, ali, kažu, sve podnose s osmijehom i nije im se teško potruditi, pogotovo kad je povratna informacija pozitivna, što je, kad su Flygirlz u pitanju, najčešće i slučaj.

Prošlog su ljeta djevojke nastupale diljem Hrvatske, a posebno im se u pamćenje urezao jedan izbor ljepote u Umagu. Tamo su potpuno opčinile 11-oricu Talijana koji su konkurirali za najljepšeg muškarca. Dok su plesale na sceni, dosjetljivi natjecatelji izvadili su mobitele i vješto se sakrili iza pozornice kako bi ih "što bolje uhvatili".

Negativnih iskustava s dečkima nemaju, jer su, kažu, vrlo pristojni i uglavnom se interesiraju za njihove koreografije, a ne za načine odvlačenja u krevet. Okorjelim hip-hoperima djevojke poručuju kako činjenica da plešu i u potpeticama ne znači da su "prodane duše", već nastup žele učiniti što primamljivijim različitim tipovima ljudi, što nije nimalo lako.

Djevojke će 14. ožujka nastupiti u klubu Gjuro2, gdje će okupljenima pokazati što znaju, pa će u show uključiti različite glazbene i plesne stilove. Svakako navratite i posjetite njihovu službenu stranicu, koja obiluje dodatnim podacima o djevojkama, kao i mogućnostima uključivanja u plesnu skupinu. Nema dosade tamo gdje su Flygirlz!

>>> Galeriju fotografija s treninga djevojaka pogledajte ovdje

D.K.
Foto: G.P.

Pročitajte više