FOTO Ella Dvornik je prije 10 godina izgledala sasvim drugačije, pogledajte ove fotke

Foto: Index/Instagram

ELLA Dvornik se na javnoj sceni pojavila 2006. godine, nakon što ju je Sanja Doležal pozvala u svoju emisiju u kojoj je sudjelovao njezin otac Dino. Ubrzo nakon emisije, javnost se počela zanimati za neobičnu kći kralja funka, a uskoro je Ella postala prava zvijezda.

Obitelj Dvornik nakon toga počela je snimati reality show "Dvornikovi", a šesnaestogodišnja Ella je narednih nekoliko godina bila gotovo jednako popularna kao i njezini roditelji. Sa 16 godina se slikala za Klik, a okušala se i kao manekenka.

Dobro se pamti i period njezinog intenzivnog druženja s Galom Svilan, kada su njih dvije slovile za najpopularnije tinejdžerice u državi. Partijale su i slikale se, a nijedan društveni događaj u Zagrebu nije mogao proći bez njih dvije.

Nakon smrti oca Dina, Ella se okušala kao pjevačica. Pjevala je "Vrati mi sve" i "Rođeni u krivo vrijeme", ali je ubrzo shvatila da s alternativnom glazbom nema šanse za uspjeh u Hrvatskoj.

2013. godine Ella je odlučila podvući crtu i preseliti se u London. Tamo je pokrenula svoj blog i upoznala Charlesa Pearcea, s kojim danas ima kćer Balie. Život joj se promijenio na bolje, a i njezin izgled. Danas je najuspješnija blogerica u Hrvatskoj.

Pročitajte više