FOTO Manekenka objavila toples fotku s uraganom razorenog otoka pa je napali: "Narcisoidna glupača"

Foto: Instagram

NEKOLIKO modela našlo se na udaru žestokih kritika nakon što su objavili golišave fotografije s dobrim željama i molitvama stanovnicima karipskih otoka koje je pogodio razorni uragan Irma.

Kara Del Toro, koju na Instagramu prati gotovo pola milijuna ljudi, u četvrtak je objavila fotografiju s plaže jednog od otoka skupine Turks i Caicos, koji su ponajviše stradali u napadu Irme.

"Šaljem pozitivne misli i dobre vibracije otocima", napisala je uz fotku na kojoj pozira u provokativnoj pozi u bikiniju. Fotka je snimljena ranije ovog ljeta na otocima koji su u međuvremenu potpuno devastirani, a nakon kritika koje je dobila, uklonila ju je s Instagrama.

Ukrajinski model Lana Alexandra, koja se nalazi u Portoriku, također je optužena za neosjetljivost. Ona je objavila fotku u donjem vešu te "zabrinutim" pratiteljima poslala poruku. "Samo da vam javim da sam dobro i da uopće nije loše. Imam još dva dana odmora i iskoristit ću ih najbolje što mogu", napisala je, a nakon toga su je nazvali "glupačom".

"Ovo je toliko loše. Toliko ljudi riskira imovinu i živote u napadu uragana, a ti objavljuješ ovo?", poručili su joj, no ona je odgovorila kako sigurno nije jedina koja to radi te da u tome ne vidi ništa loše.

Slično je pomislila i Dana Hamm, manekenka iz Ohia, koja je objavila topless fotku snimljenu na plaži otoka Sveti Martin, također razorenog u napadu uragana. "Šaljem tople misli i molitve predivnom otoku Sveti Martin", napisala je te dodala kako se prisjeća posljednjeg puta kad je bila tamo. No, mnogi su je vrlo brzo prozvali narcisoidnom.

Dok nezaustavljiva Irma ruši sve pred sobom te trenutno pogađa Kubu, Instagram modeli koriste je za privlačenje pažnje, što se dobrom dijelu njihovih pratitelja nimalo ne sviđa. No, očito ima i onih koji nemaju ništa protiv...

Pročitajte više