FOTO Nevjerojatna transformacija: Postala je toliko seksi da je izgubila i dečka

Foto: Instagram

CHRISTINE Carter odlučila je promijeniti život i izgubiti višak kilograma koji je prijetio njenom zdravlju i činio je nesretnom. No, osim kilograma izgubila je i dečka koji se nije mogao nositi s time koliko je postala seksi.

Christine je zbog svoje težine morala uzimati deset vrsta lijekova i ići svaki tjedan na liječničke preglede. Težila je 125 kilograma i odlučila da joj je dosta.

Krenula je na dijetu, unajmila privatnog trenera i odlučila se na operaciju želučane premosnice. Život joj se počeo mijenjati – u 16 mjeseci izgubila je gotovo polovicu tjelesne težine.

Tvrdi da je uzrok njenog debljanja bio i psihičke prirode – nesretna veza. "Moj bivši volio me kontrolirati, govoriti mi što da oblačim i želio je da ostanem debela tako da ga ne mogu ostaviti. Nije volio ni da imam prijatelje. Umjesto da se nosim sa svojim osjećajima, ja sam ih jela", kaže Christine.

Tek nakon što je skupila hrabrost i ostavila dečka, njeno zdravlje i tjelesna težina počeli su ići nabolje. Sada je zdrava, sretna i nitko je ne maltretira - a njena privlačnost nešto je s čime se uči živjeti.

Pročitajte više